Vedete România: 10 parteneri de cuplu diferiţi din punct de vedere fizic

16 Ianuarie 2012
Se iubesc, mulţi dintre ei sunt şi căsătoriţi, dar diferenţele fizice sunt evidente. La început, pentru niciunul dintre personajele mondene despre care vom discuta astăzi nu a fost uşor, însă timpul a demonstrat că nimic nu poate sta în calea iubirii. Fie că vorbim despre culoarea pielii, despre efectele diferenţei de vârstă sau despre stilul fiecăruia dintre parteneri, o parte dintre vedetele de la noi demonstrează că nu e o tragedie dacă eşti sau te comporţi altfel decât majoritatea oamenilor.

Andreea şi Cabral, despărţiti de culoare, uniţi de iubire

Andreea şi Cabral Ibacka sunt, poate, cei mai diferiţi parteneri din showbizz-ul românesc. Diferenţele sunt date, evident, de culoarea pielii şi de statură. În ciuda acestor diferenţe, cei doi s-au căsătorit în vara trecută şi se declară îndrăgostiţi iremediabil unul de celălalt.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, seamănă, dar nu răsare

El este o legendă a tenisului mondial, un domn respectabil, trecut de 60 de ani, mereu la patru ace, chiar şi atunci când este îmbrăcat sport. Ea este tânără, fostă deţinută, trasă prin inel şi siliconată. După divorţul de Amalia Năstase, nimeni nu se gândea că Ilie Năstase va deveni iubitul timişorencei.

Israela şi Liviu, diferenţele fizice legate de vârstă, cel mai mare duşman al iubirii lor

Israela şi Liviu s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, în timpul unei vacanţe în Grecia. Amândoi spun că a fost dragoste la prima vedere, care i-a ajutat să treacă fără probleme peste diferenţa de vârstă, de 22 de ani, în care el este mai tânăr. "M-a frapat modul în care m-a abordat. Eram în Grecia, în vacanţă. Nu ştiam că este român. M-a invitat la dans, iar în clipa în care am început să dansăm am ştiut că el este cel de care am nevoie pentru a fi fericită", declara Israela, acum câţiva ani, pentru Adevărul. "Întotdeauna am căutat stabilitate. Am găsit-o alături de această femeie absolut minunată", completa Liviu. Relaţia lor a fost privită cu suspiciune de multă lume, însă ei declară că sunt fericiţi în continuare.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, doamna şi puştiul

Aşa a fost percepută, la început, relaţia celor doi. Ea era diva absolută a showbizz-ului autohton, el era puştiul care prezintă matinalul Antenei 1. Ea era doamna cu rochii elegante şi pantofi cu toc, el era puştiul înnebunit după motoare, care-şi petrecea weekend-urile în rulote, în pădure. La prima vedere, diferenţele erau evidente, atât din punct de vedere fizic, cât şi din punctul de vedere al pasiunilor pe care le au cei doi. Dar, iată ce a declarat, la un moment dat, Mihaela Rădulescu, pentru Kanal D: "În general sunt adepta unei ţinute foarte sport. Tocurile sunt doar pentru evenimente şi filmări".

Elena Gheorghe şi Cornel Ene, vedeta şi soţul din umbră

Ea are imaginea divei glamour, tot timpul strălucitoare şi la patru ace, în schimb soţul ei, Cornel, are imaginea unui puşti care încă ar mai trebui să copilărească. În ciuda diferenţelor dintre ei, Elena declara acum mai bine de un an, pentru Cancan: "Mă înţeleg foarte bine cu el. Sunt foarte norocoasă că l-am găsit, toate prietenele mele îmi spun asta. Nu m-a dezamăgit niciodată. Am trecut prin bune şi prin rele cu el, lucruri care ne-au făcut să creştem împreună, să ne maturizăm împreună, dar nu am avut niciodată o ceartă foarte urâtă". Lucrurile au mers perfect între ei, iar astăzi sunt fericiţii părinţi ai unui băieţel de o lună.