Vedete pe care le confunzi cu uşurinţă. Nu ţi s-a întâmplat să le încurci?

29 Noiembrie 2016
Au trăsăturile atât de asemănătoare încât le confunzi cu uşurinţă! Un exemplu este Milla Jovovich şi Linda Evangelista pe care mereu le încurcăm între ele.

Cu Jeffrey Dean Morgan şi Javier Bardem sigur ţi s-a întâmplat să-i confunzi în filme şi să te întrebi oare care o fi dintre cei doi. De asemenea, nouă ni s-a întâmplat să le confundăm între ele şi pe Jennifer Garner şi Hilary Swank sau pe Milla Jovovich cu Linda Evangelista.


Se ştie că industria cinematografică alege actorii Unii actori celebri dela Hollywood au nişte trăsături atât de asemănătoare încât este foarte uşor să-i confunzi. Chiar dacă atunci când îi vezi separat îi poţi distinge cu uşurinţă pe unii dintre ei, se pare că totuşi atunci când apar în imagini alăturate, nu poţi să nu remarci că trăsăturile lor sunt asemănătoare şi ţi se poate întâmpla să-i încurci între ei.
Iată câteva dintre vedetele pe care le confunzi cu uşurinţă:

Milla Jovovich şi Linda Evangelista

Milla Jovovich (stânga) are 40 de ani, în timp ce modelul de origine canadiană, Linda Evangelista (dreapa), are 51 de ani. Însă, în foarte multe fotografii în care actriţa şi modelul apar aranjate la diverse evenimente mondene, trăsăturile lor sunt foarte asemănătoare şi pot să fie confundate cu uşurinţă. Machiajul şi privirea pătrunzătoare pe care o au ambele vedete ne fac să le încurcăm între ele.

Michelle Williams şi Carey Mulligan

Cele două vedete sunt foarte apropiate ca vârstă, iar coafura lor, precum şi trăsăturile asemănătoare ale feţei ne fac să le confundăm cu uşurinţă.

Michelle Williams (stânga) care are 36 şi a fost iubita regretatului actor Heath Ledger s-a făcut remarcată în serialul de succes "Dawson's Creek", unde a jucat alături de Katie Holmes (fosta soţie a actorului Tom Cruise).

Carey Mulligan (dreapta) are doar 31 de ani şi a devenit cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în filmul "Mândrie şi prejudecată". De asemenea, actriţa britanică a jucat în "Marele Gatsby" alături de Leonardo DiCaprio sau poate o ştii din serialul TV ştiintifico-fantastic produs de BBC - "Doctor Who".

Natalie Portman şi Keira Knightley

Dacă le vezi separat nu prea ai cum să le confunzi, însă atunci când pozele celor două staruri apar una lânga alta nu putem să nu remarcăm că pot să fie confundate. Frumoasa Keira Knightley (dreapta) care a jucat alături de Johnny Depp în filmul de succes "Piraţii din Caraibe" are 31 de ani şi este deja faimoasă pentru naturaleţea ei şi privirea seducătoare. Natalie Portman (stânga) la 35 de ani este deja un premi Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal pentru prestaţia ei din pelicula "Lebăda neagră/ Black Swan".

Jennifer Garner şi Hilary Swank

Cele două vedete sunt uşor de confundat, deoarece au trăsături şi, uneori, chiar şi coafurile asemănătoare. Jennifer Garner (stânga) şi-a căpătat faima prin rolul ofiţerului CIA Sydney Bristow din serialul de thriller-dramă de la ABC Alias, peliculă ce a fost difuzată timp de cinci ani pe micile ecrane. Pentru performanţa sa în acest serial, Garner a câştigat două premii importante: un premiu Globul de Aur şi un premiu Screen Actors Guild Award.

Actrița Hilary Swank (dreapta) are 42 de ani şi până acum a obținut două premii Oscar pentru cea mai bună actriță: în 2000, pentru rolul din filmul "Boys Don't Cry" (1999) și în 2005, pentru cel de pugilistă antrenată de Clint Eastwood, în "Million Dollar Baby" (2004).

Patrick Dempsey şi Guillaume Canet

Îndrăgitul actor din serialul "Grey's Anatomy", Patrick Dempsey (stânga), poate să fie confundat cu Guillaume Canet (dreapta), un cunoscut actor de origine franceză şi soţul actriţei Marion Cotillard.

Bill Murray şi Jim Belushi

Şi aceşti doi actori au trăsături comune şi pot să fie confundaţi cu uşurinţă. Bill Murray (stânga) a devenit cunoscut după ce a apărut în show-ul de comedie Saturday Night Live, la sfârşitul anilor '70. Pe Jim Belushi (dreapta) îl ştim din foarte multe comedii şi se spune că şi-ar fi început cariera în 1975 jucând alături de fratele său tot în show-ul de comedie Saturday Night Live.

Ian Somerhalder şi Rob Lowe

Cei doi actori seamănă extrem de bine şi îi poţi confunda cu uşurinţă. Ian Somerhalder (stânga) este cunoscut pentru personajul Boone Carlyle din Lost (Naufragiații), dar și din rolul vampirului Damon Salvatore din Jurnalele Vampirilor.

Actorul american Rob Lowe (dreapta) a devenit cunoscut graţie rolurilor interpretate în câteva filme din anii 1980 precum "Proscrişii/ The Outsiders" (1983) şi "Libertinii/ St. Elmo's Fire" (1985) şi a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywoo.

Jeffrey Dean Morgan şi Javier Bardem

Poate că deja ţi s-a întâmplat să-i confunzi pe cei doi actori. Încă din 1991, o dată cu filmul Uncaged, Jeffrey Dean Morgan(stânga) se va face remarcat în peste 15 filme şi va aduce o mare contributie în televiziune. Sau poate ţi-l aminteşti din serialul "Grey's Anatomy"!

El este adesea confundat cu binecunoscutul actor Javier Bardem care este căsătorit de Penelope Cruz şi a obţinut premiul Oscar în 2008, pentru rolul din "Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men".