Vedete Hollywood: Mame frumoase cu fete "sexoase"

Unele dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood par să aibă fiecare câte o copie la indigo. Nu este vorba de sosii, ci chiar de fiicele lor, care le seamănă perfect.

Iată şapte perechi mamă şi fiică la indigo:

 

Sursă foto: dailymail.co.uk

Meryl Streep şi Mamie Gummer

Asemănarea dintre Meryl Streep şi fiica sa este de-a dreptul uimitoare! Mamie Gummer, care va împlini pe 3 august 27 de ani, a îmbrăţişat la fel ca şi mama sa o carieră artistică. Tatăl său este Don Gummer, un celebru sculptor american.

Andi MacDowell şi Rainey

Frumuseţea lui Andi MacDowell păleşte numai în faţa... fiicei sale. Singura diferenţă dintre cele două, care par mai mult surori decât mamă şi fiică, sunt ochii albaştri ai frumoasei Rainey, spre deosebire de cei căprui ai mamei sale.

Susan Sarandon şi Eva

Susan Sarandon şi fiica sa, Eva, seamănă ca două picături de apă. Se pare că Eva a călcat pe urmele mamei sale şi în ceea ce priveşte profesia, alegând să fie tot actriţă.

Bette Midler şi Sophie von Haselberg

Amuzanta actriţă şi cântăreaţă Bette Midler pare să-i fi împrumutat şi fiicei sale din carisma ei. Sophie von Haselberg este rodul uneia dintre cele mai rezistente relaţii de la Hollywood: Bette Midler şi Martin von Haselberg s-au căsătorit la numai şase săptămâni după ce s-au cunoscut, în decembrie 1984.

Jane Seymour şi Katherine Flynn

Jane Seymour, celebra Dr Quinn din serialul cu acelaşi nume pare să aibă o copie la indigo în persoana fiicei sale, Katherine Flynn.

Madonna şi Lourdes Maria

Lourdes pare să fie varianta brunetă a mamei sale, Madonna. Din fericire, tânăra vedetă în devenire a decis de curând să renunţe la mustaţa care îi umbrea frumuseţea...

Goldie Hawn şi Kate Hudson

Mama şi fiica sunt identice, iar dacă mai luăm în calcul că ambele sunt extrem de talentate, nu putem spune decât că natura este foarte darnică în familiile de vedete.
MAI MULT DESPRE: vedete, fete, actrite, fiice