Vedete Hollywood: 6 cupluri anapoda

11 August 2011

Te-ai pregătit pentru parada celor mai nepotrivite cupluri de la Hollywood? Totul este permis în dragoste, iar celebrităţile ne dovedesc asta din plin. Nu mică ne este mirarea când vedem unele cupluri celebre în lumina reflectoarelor. Ştim că fericirea nu are coordonate exacte, dar cuplurile de mai jos ne şochează de-a dreptul. De ce? Pentru că, cel puţin la prima vedere, sunt total nepotrivite.

Iată ce cupluri ar atrage, în mod sigur, privirile tuturor şi fără să fie celebre!


 

Heidi Klum şi Seal: frumoasa şi bestia

Ce doi formează, potrivit presei americane "cel mai fericit cuplu de la Hollywood" şi pe bună dreptate! Deşi nu se potrivesc după standardele de frumuseţe - ea top model, el cu faţa cicatrizată - iată că cei doi au o căsnicie trainică, presărată cu mulţi copii: Leni (6 ani), Henry (5 ani), Johan (4ani) şi Lou, în vârstă de 18 luni. O familie mare şi unită!

Vara aceasta cuplul a avut multe de sărbătorit: s-au mutat la casă nouă, una mai spaţioasă, desigur şi şi-au reînnoit jurămintele pentru a şasea oară! Asta da celebrare a iubirii!

Shaquille O'Neal şi Nicole Alexander: abia se pot ţine de mână

El are 216 cm, iar ea 157 cm. Diferenţa de înălţime dintre ei este uriaşă. Dacă trăiesc fericiţi până la adânci bătrâneţi, Shaquille sigur va fi un bătrânel cu cocoaşă, pentru că este nevoit să se aplece tare de tot, de câte ori vrea să o sărute pe Nicole, iubita lui.

Cei doi sunt împreună de aproape un an şi, potrivit apropiaţilor, sunt de nedespărţit. Paparazzi i-au pozat plimbându-se agale, mergând la cinema, la cumpărături, aşa că, în ciuda şocului optic, cei doi formează un cuplu obişnuit.

Kim Kardashian şi Kris Humphries: centimetrii în plus o fac să se simtă ocrotită

Un alt exemplu de cuplu care-şi exprimă cu greu gesturile de afecţiune este format din mignona cu forme, Kim Kardashian şi masivul baschetbalist Kris Humphries. Ea se declară încântată de înălţimea iubitului ei, chiar dacă o întrece cu 50 de cm! În trecut o speriau oamenii înalţi, după cum mărturiseşte, iar vara aceasta se va mărita cu unul. De fapt, îi place că se simte micuţă şi protejată în prezenţa uriaşului ei logodnic.

Kris a cerut-o în căsătorie în luna mai, după doar şase luni de relaţie, oferindu-i un inel de 20 de carate, în valoare de 2 milioane de dolari! Nunta va avea loc pe 20 august, când ne aşteptăm la - ceea ce surorile lui Kim numesc - "a doua nuntă regală a anului". Aşa să fie?

Woody Allen şi Soon-Yi: amor între tată şi fiică

Relaţia dintre regizorul Woody Allen şi Soon-Yi este nepotrivită din atâtea motive, că ţi se face pielea găină! Pentru început, el este un bătrânel respectabil în vârstă de 76 de ani, iar ea are cu 35 mai puţin, deci 41 de ani. Trecând peste colosala diferenţa de vârstă, un alt aspect ne şochează. Ea este fiica fostei lui iubite, Mia Farrow, cu care a avut o relaţie de lungă durată!

Allen n-a fost oficial tatăl ei adoptiv, dar a reprezentat o figură paternă pentru fetiţă ani la rând. Mia Farrow a descoperit aventura dintre iubitul şi fiica ei, găsind accidental câteva poze cu Soon-Yi dezbrăcată, care erau în posesia regizorului. Mia şi Allen s-au despărţit furtunos, ea a câştigat custodia celor 3 copii pe care îi aveau împreună, iar Woody Allen şi Soon-Yi au devenit oficial un cuplu în anul 1992, când ea n-avea decât 22 de ani. Totuşi nu putem să nu remarcăm că, 19 ani mai târziu, ei tot împreună sunt!

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas: cuplul phoenix

Din cauza diferenţei de vârstă, de 15 ani, nimeni nu credea că cei doi îşi vor întemeia o familie, dar iată că anul trecut şi-au reînnoit jurămintele, marcând 10 ani de căsnicie, în care au venit pe lume şi doi copii. Împreună au trecut peste obstacole uriaşe şi au avut puterea să o ia de la început.

Sienna Miller şi Tom Sturridge: cocheta şi părosul

Sienna Miller este o tipă cochetă, cu un simţ estetic dezvoltat, care arată de fiecare dată impecabil. Anul acesta ea a încheiat definitiv relaţia cu Jude Law (în sfârşit!) şi l-a înlocuit pe celebrul actor cu unul ceva mai obscur, atât în ceea ce priveşte cariera, cât şi înfăţişarea. Nu că Tom Sturridge n-ar avea talent sau un aspect fizic atrăgător, doar că nu ne-a arătat încă adevăratul său potenţial. Ochii lui albaştri promit însă destul de multe...

MAI MULT DESPRE: cuplu, Hollywood, vedete, nepotrivit, celebru