Vedete Hollywood: 10 bărbaţi distruşi de operaţii estetice

Oribilele proceduri de chirurgie plastică nu sunt doar pentru doamne! Bărbaţii cu mulţi bani "trec" sub cuţit pentru a ascunde trecere anilor sau pentru a-şi satisface un moft. Din păcate, multe celebrităţi de sex masculin se distrug prin aceste intervenţii. Este şi cazul actorului Mickey Rourke.

Mickey Rourke

În 1991, după ce cariera sa cinematografică intrase în declin, Mickey s-a apucat de box profesionist şi a fost nevoit să apeleze la chirurgia plastică pentru a corecta rănile. Recunoaşte însă că alegerea plasticianului nu a fost una inspirată. Nasul fracturat de două ori a necesitat vreo şase intervenţii, recunoaşte actorul. Rourke arată vizibil schimbat faţă de cel care a cucerit-o pe Kim Basinger în pelicula "Nouă săptămâni şi jumătate". Asta pentru că şi-a întins pielea feţei de prea multe ori şi şi-a făcut implant de păr. Acum, la cei 59 de ani, Rourke are o relaţie cu modelul de origine rusă Elena Kuletskaya, care este cu 33 de ani mai tânără decât el. Îţi vine să crezi că, la un moment dat, era un bărbat frumos? Mult, tare de mult, într-o galaxie îndepărtată...

Pete Burns

Pete Burns, fostul solist al trupei britanice Dead or Alive, şi-a făcut implanturi în obraji, mai multe rinoplastii şi implanturi în buze. În 2006, acesta a declarat că şi-a cheltuit toţi banii pentru refacerea chirurgicală a buzelor, care a durat 18 luni. Medicii erau pregătiţi să-i amputeze buzele după ce una dintre procedurile de implantare a eşuat.

Thierry Mugler

Designerul francez arăta, acum ceva timp, "normal" (iată-l într-o poză mai veche cu designerul Jean Paul Gaultier). Din păcate, Mugler a ales să facă o serie de operaţii estetice care l-au schimbat radical, arătând acum a... hipopotam şi s-a autointitulat "Manfred". De ce a făcut asta? De ce nu?

Bruce Jenner

Fost altlet olimpic şi acum tată vitreg al lui Kim Kardashian, Bruce a apelat la foarte multe operaţii estetice pentru a scăpa de riduri. Dar parcă este prea mult, nu-i aşa? Culmea este că nici măcar nevasta lui, Kris Kardashian, nu are atâtea operaţii estetice...

Michael Jackson

Cred că mai uşor ar fi de enumerat părţile corpului pe care nu le-a modificat... Prima operaţie estetică şi-a făcut-o în 1986, la vârsta de 26 de ani: îngustarea nasului şi conturarea sprâncenelor. De atunci au apărut zvonurile legate de faptul că M.J. ar avea probleme cu aspectul său de afro-american. În 1987 îşi mai modifică nasul, îşi tatuează conturul ochilor, îşi ridică pomeţii, iar pielea lui devine, uşor, uşor mai albă. În 1991 îşi mai retuşează nasul, bărbia şi maxilarul. De-a lungul timpului, Michael şi-a făcut nu mai puţin de 50 de operaţii estetice. S-a vehiculat chiar că Michael ar fi făcut şi un transplant de piele. Un dermatolog american a declarat acum câşiva ani că starul era de 25 de ori mai alb decât atunci când filma la "Thriller". Cum ce e prea mult strică, în 2000, corpul lui a început să se dezintegreze...

Axl Rose

Solistul trupei Guns N'Roses a apelat şi el la chirurgia estetică, făcându-şi implanturi faciale. Deşi neagă cu vehemenţă acest fapt, culoarea nenaturală dată de peeling-urile chimice îl trădează.

Sylvester Stallone

Este cunoscut faptul că actorul a apelat la tratamente cu toxină botulinică, în vogă printre vedetele de la Hollywood. Probabil vrea să-l menţină pe Rambo tânăr. Un sacrificiu în numele artei...

Kenny Rogers

Cântăreţul a recunoscut că a apelat la operaţii esterice pentru a scăpa de ridurile din jurul ochilor. Rogers a declarat la începutul acestui an că renunţă la aceste intervenţii, pentru că ar fi prea riscante la vârsta lui de 72 de ani. "Nu voi mai face operaţii estetice din nou pentru că am doi copii mici şi există un pericol în orice intervenţie chirurgicală", a declarat Kenny.

Fraţii Bogdanov

Igor şi Grichka sunt doi fraţi gemeni din Franţa care au emis o serie de teorii fizice foarte importante, publicate în multe reviste de specialitate. În 1991 au început seria operaţiilor estetice, făcându-şi implanturi în  bărbie, obraji, apelând la injecţiile cu botox, iar la cei 61 de ani au ajuns de nerecunoscut în urma operaţiilor estetice. Mapamondul "îi alintă" Extratereştrii.