Vedete de la Hollywood care au născut în 2014. Cine a devenit mamă anul acesta?

Mila Kunis, Gwen Stefani, Megan Fox sunt doar câteva dintre femeile celebre care au adus pe lume copii în acest an.2014 a fost un an plin de asemenea evenimente fericite.Iată cine şi-a mărit familia.

Ciara

Cântăreaţa, logodită cu rapperul şi producătorul muzical Future, a născut în luna mai un băieţel, acesta fiind primul copil al cuplului. Băieţelul este primul copil pentru Ciara şi al patrulea copil al rapperului Future.

Ciara, în vârstă de 28 de ani, şi rapperul Future, în vârstă de 30 de ani, au o relaţie care a început în urmă cu un an.

Olivia Wilde

Actriţa logodită cu actorul Jason Sudeikis a născut în luna aprilie un băieţel, care a primit numele de Otis Alexander Sudeikis.

Olivia Wilde este logodită cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune "Saturday Night Live" şi distribuit recent în pelicula "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers". Cei doi s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al emisiunii "Saturday Night Live", şi s-au logodit în ianuarie 2013.

Drew Barrymore

Actrița şi soţul ei, consultantul în artă Will Kopelman, au devenit din nou părinţi, Drew dând naştere, în luna aprilie, unei fetiţe, care a primit numele de Frankie. Vedeta mai are o fetiţă, Olive, născută în septembrie 2012.

Actriţa, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit cu Kopelman, în vârstă de 36 de ani, în iunie 2012, la reşedinţa sa din Montecito.

Gwen Stefani

Cântăreaţa a născut la sfârşitul lunii februarie un băieţel, care a primit numele Apollo Bowie Flynn, acesta fiind cel de-al treilea copil al artistei care este căsătorită cu muzicianul Gavin Rossdale.

Cântăreaţa mai are doi copii cu soţul ei, muzicianul britanic Gavin Rossdale, cu care s-a căsătorit în 2002: Kingston, în vârstă de şapte ani, şi Zuma, în vârstă de cinci ani.

Emily Blunt

Actriţa, căsătorită cu John Krasinski din anul 2010, a născut în luna februarie o fetiţă, primul copil al cuplului.

Emily Blunt, în vârstă de 30 de ani, l-a cunoscut pe John Krasinski - care are un rol principal în versiunea americană a serialului "The Office" - în 2008, iar cuplul s-a căsătorit în 2010, în Italia.

Megan Fox

Actriţa, căsătorită cu Brian Austin Green, a dat naştere, în luna februarie, unui băieţel, acesta fiind al doilea copil pe care îl are cu starul serialului de succes "Beverly Hills 90210".

Megan Fox şi soţul ei mai au un băieţel, Noah, în vârstă de doi ani, iar Brian Austin Green mai are un fiu, Kassius, în vârstă de 11 ani, cu fosta lui colegă din distribuţia serialului "Beverly Hills, 90210" Vanessa Marcil.

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

Kelly Clarkson

Cântăreaţa pop a născut o fetiţă în luna iunie. Fetiţa este primul copil al artistei şi a primit numele River Rose.

Kelly Clarkson, câştigătoarea primei ediţii a concursului "American Idol", organizat de postul de televiziune Fox, în 2002, s-a căsătorit, anul trecut, cu managerul de talente Brandon Blackstock în luna octombrie.

Zoe Saldana

Actriţa americană, starul filmului "Avatar", şi soţul acesteia, artistul italian Marco Perego, au devenit părinţi de gemeni, luna aceasta.

Actriţa, care s-a căsătorit cu Marco Perego anul trecut, în cadrul unei ceremonii discrete, la Londra, declarat anterior că îşi va creşte copiii conform aceloraşi reguli pe care părinţii săi i le-a impus pe când era ea însăşi micuţă.

Eva Mendes

În septembrie, vedeta şi partenerul ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, în vârstă de 34 de ani, au devenit părinţii unei fetiţe, Esmeralda Amada, după o sarcină pe care au ținut-o ascunsă de ochii presei și ai publicului.

Kelly Rowland

Cântăreaţa americană şi soţul său, Tom Witherspoon, au devenit părinţi la începutul lunii noiembrie. Artista a născut un băiat care a primit numele de Titan Jewell.

Rowland şi Tim Witherspoon, managerul ei, au o relaţie din 2011. Cei doi şi-au anunţat logodna în decembrie 2013.

Mila Kunis

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit părinții unei fetițe pe 30 septembrie.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna în luna februarie 2014. Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

Alyssa Milano

Actriţa a născut în luna septembrie o fetiţă, pe care a botezat-o Elizabella Dylan Bugliari şi care este al doilea copil al său cu David Bugliari.

Alyssa Milano, în vârstă de 41 de ani, şi soţul său, David Bugliari, mai au un fiu, Milo, în vârstă de trei ani. Actriţa şi David Bugliari, în vârstă de 35 de ani, impresar la Creative Artists Agency, s-au căsătorit în august 2009, la New Jersey, după o relaţie de trei ani.

Scarlett Johansson

Actrița americană a născut în septembrie primul ei copil, o fetiţă, care a primit numele Rose Dorothy.

Scarlett Johansson, în vârstă de 29 de ani, este căsătorită cu jurnalistul francez Romain Dauriac - proprietarul unei agenţii de publicitate, în vârstă de 31 de ani.

Christina Aguilera

Cântăreaţa americană a adus pe lume, în august, al doilea copil al său, o fetiţă, la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Fetiţa, care este primul copil al cântăreţei cu logodnicul său, Matt Rutler, a fost născută prin cezariană, deşi Aguilera îşi exprimase dorinţa de a naşte pe cale naturală.

Christina Ricci

Actriţa americană a devenit pentru prima dată mamă, după ce a născut în august un băieţel.

Christina Ricci şi James Heerdegen s-au cunoscut în timpul filmărilor de la producţia de televiziune "Pan Am" din 2011. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, ce a fost organizată la New York în octombrie 2013.

Hayden Panettiere

Actriţa Hayden Panettiere, în vârstă de 25 de ani, logodnica pugilistului ucrainean Vladimir Kliciko, a născut pe 11 decembrie o fetiţă.  Acesta este primul copil atât pentru Hayden Panettiere, cât şi pentru logodnicul ei.

Cei doi s-au logodit în octombrie 2013, după o relaţie de patru ani. Actriţa a afirmat recent că nunta sa cu Vladimir Kliciko a fost amânată pentru moment din cauza tulburărilor politice din Ucraina.