Vedete care nu s-au suportat pe platourile de filmare. Nu ai fi crezut asta!

Deşi păreau că se potrivesc perfect, unii actori nu s-au suportat în timpul filmărilor. Leonardo DiCaprio şi Claire Danes au fost ca şoarecele şi pisica în timp ce au filmat "Romeo and Juliet".

Unele sunt cupluri perfecte în faţa camerelor de filmat şi mulţi fani/fane au trăit povestea lor intensă de dragoste. Însă, se pare că în realitate nu s-au înţeles deloc şi s-au evitat pe cât posibil pe platourile de filmare.
Nu ai zice că Leonardo DiCaprio şi Claire Danes nu prea s-au suportat în timp ce au filmat "Romeo şi Julieta" şi nici că Ryan Gosling nu prea a acceptat-o pe Rachel McAdams când au filmat împreună pentru "Notebook".

Chiar dacă joacă impecabil şi reuşesc să ascundă faptul că nu s-au înţeles în timpul filmărilor, unii actori au recunoscut că au avut şi parteneri de film pe care nu i-au suportat.
Iată care sunt aceştia şi despre ce filme este vorba:

1. Claire Danes şi Leonardo DiCaprio în "Romeo and Juliet" (1996)

Relaţia lor nu era una la fel de romantică ca în faţa camerelor de filmat. Se pare că Claire Danes nu-l suporta pe Leonardo DiCaprio şi îl considera "imatur", în vreme ce el etichetat-o pe Claire Danes ca fiind "rece şi mizantropă". Potrivit surselor din interiorul echipajului de filmare, cei doi s-au evitat pe tot parcursul filmărilor.

2. Rachel McAdams şi Ryan Gosling în "The Notebook" (2004)

Potrivit regizorului Nick Cassavetes, cei doi actori nu s-au înţeles deloc în timpul filmărilor. Ryan Gosling chiar l-a implorat la acea vreme pe regizor să o înlocuiască pe Rachel cu altă actriţă. "Poate că nu ar trebui să spun asta, dar cei doi nu se înţelegeau absolut deloc pe platourile de filmare. Într-o zi, înainte să filmăm una dintre cele mai celebre scene, Ryan mi-a zis că vrea sa vorbim. Mai erau 150 de oameni în jur, moment în care el a strigat <<Vrei, te rog, să o dai afară de aici şi să-mi aduci altă actriţă cu care să-mi citesc replicile? Nu pot. Pur şi simplu nu pot să joc cu ea. Nu iese nimic>>", a dezvăluit Nick Cassavetes, regizorul filmului.

3. Julia Roberts şi Nick Nolte în "I Love Trouble" (1994)

Se pare că cei doi au cauzat multe probleme echipei de filmare. Julia Roberts nu suporta atitudinea de macho afişată de Nick Nolte, iar la rândul lui, actorului îi plăcea să găsească noi modalităţi pentru a o enerva pe actriţă. Aşa că povestea de început a filmului în care cei doi interpretau rolurile unor jurnalişti care nu se suportă se pare că avea un sâmbure de adevăr şi în viaţa reală. Julia Roberts l-a numit "dezgustător" pe Nick Nolte, iar el a spus despre ea că "nu este o persoană bună".

4. Lucy Liu şi Bill Murray în "Charlie’s Angels" (2000)

Între cei doi au avut loc mari dispute, după ce Bill Murray a fost enervat la culme de modul în care juca Lucy Liu şi i-a spus în timpul unei scene că "tu nu ştii să joci". Cei doi nu s-au suportat deloc în timpul filmărilor, iar mai târziu Bill Murray a fost înlocuit cu Bernie Mac.

5. Gillian Anderson şi David Duchovny în "The X-Files"

Se certau din nimic şi nu s-au înţeles deloc în timpul filmărilor pentru celebrul serial. "Ne certam din nimic. Nu suportam să ne vedem", a dezvăluit ulterior David Duchovny. Disputele lor s-au accentuat şi când Gillian Anderson a aflat că David Duchovny era plătit dublu faţă de ea pentru rolul din serial.

6. Meryl Streep şi Dustin Hoffman în "Kramer vs. Kramer" (1979)

Filmul în care cei doi actori se luptă pentru custodia copilului a făcut istorie în lumea cinematografiei. Însă, puţini ştiu că cei doi actori nu s-au suportat în timpul filmărilor. Dustin Hoffman a mărturisit ulterior că "ura tupeul ei", referindu-se la faptul că Meryl Street îşi modificase unele replici. Însă, în acelaşi timp actorul a recunoscut şi că o respecta foarte mult.