Vedeta care ţi se potriveşte: Îmbracă-te ca ea

8 Decembrie 2011

Fotografiile vedetelor de la Hollywood ne dau impresia că superstarurile arată impecabil, că sunt înalte şi suple. Dar chiar dacă nu sunt chiar aşa, prin vestimentaţia aleasă perfect şi pantofii care le pun în valoare, arată ca şi cum ar fi.

De exemplu, ştiai că Jennifer Lopez are 1,65 metri înălţime, Eva Longoria şi Salma Hayek au 1,57 m, iar Shakira 1,55? Cu toate că nu au o înălţime de nivelul fotomodelelor, starurile de la Hollywood reuşesc să arate senzaţional.

Iată din stilul cărei vedete să te inspiri, în funcţie de statură:

Peste 1,50 metri

Mary Kate Olsen, Hayden Panettiere, Nicole Richie, Shakira, Eva Longoria, Fergie şi Alyssa Milano au toate sub 1,60 m. Secretul ţinutelor impecabile pe care le afişează sunt pantofii cu toc. Platformele sunt cele care îţi oferă înălţime şi pot fi adaptate chiar stilul tău zilnic.

De asemenea, rochiile şi fustele scurte, puţin deasupra genunchiului oferă senzaţia de picioare lungi. Hainele strâmte sunt de asemenea ideale pentru tine, mai ales dacă ai o siluetă de invidiat. Eva Longoria este un exemplu tipic pentru o femeie care are sub 1,60 şi care arată senzaţionl.

1,60 metri +

Dacă ai peste 1,60 metri, poţi împrumuta din stilul unor vedete precum Jennifer Lopez (1,65 m) , Sheryl Crow (1,61 m), Penelope Cruz (1,65) sau Madonna (1,62 m). Pantofii cu toc sunt de asemenea aliaţii tăi de bază. Nu uita să-ţi pui în valoare picioarele prin rochii sau fuste scurte, dar şi prin asortarea culorii pantofilor cu toc cu ce a pantalonilor, ceea ce produce un efect de alungire. Nu purta niciodată haine foarte largi.

Jennifer Lopez este vedeta cu un stil impecabil pe care ar trebui să-l încerci şi tu.

1,70 metri +

Jessica Alba (1,70 m), Jessica     Biel (1,73 m) sau Sandra Bullock (1,71 m) sunt câteva dintre vedetele sexy de la Hollywood al căror stil vestimentar îl poţi urmări dacă ai peste 1,70 m. Pentru că înălţimea ta este uşor peste medie, o poţi pune în valoare chiar şi fără pantofi cu toc. Ai o libertate foarte mare de alegere când vine vorba de obiectele vestimentare. Nu uita că te dezavantajează total pantalonii cu turul lăsat, pentru că îţi "taie" din înălţime. Inspiră-te din stilul versatil al lui Jessica Alba.