Valentina Pelinel, deranjată de scandalul iubirii cu Borcea! Alina Vidican nu divorţează!

Cele două femei din viaţa fostului patron de club au abordări diferite, prima filosofează pe marginea crizei pe care a creat-o, cea de a doua se ţine tare şi nu vrea să-şi piardă bărbatul
Valentina Pelinel, 30 de ani, mai are puţin şi va deveni mamă. Copilul este fructul iubirii ascunse dintre fotomodel şi Cristi Borcea. Fostul patron al echipei Dinamo se află la închisoare unde ispăşeşte o pedeapsă de şase ani şi patru luni pentru evaziune fiscală, fiind condamnat în Dosarul Transferurilor.
”Suntem buni şi suntem răi. Există Dumnezeu, cum există şi satana. Şi uite aşa suntem ocrotiţi, cum deopotrivă suntem ispitiţi.
Nu de ieri, de alaltăieri, ci de mică, mi-a plăcut să studiez oamenii, să le urmăresc gesturile, acţiunile şi să încerc să le găsesc circumstanţe atenuante, să-i înţeleg. Asta pentru mine, apropos, că tot am scris despre egoism săptămâna trecută, pentru că înţelegându-i pe oameni, ajungi la performanţa de a nu-i judeca, ceea ce te eliberează pe tine de o încărcătură negativă care te poate măcina”
, a scris Valentina Pelinel pe blogul ei de pe siteul femeide10.ro.
24 Martie 2016