Va reuşi Şerban Huidu să salveze Cronica Cârcotaşilor? Reacţia publicului va fi decisivă

După un accident la schi şi o condamnare pentru ucidere din culpă a trei persoane într-un accident de maşină, vedeta Prima TV încearcă imposibilul.

Şerban Huidu a decis să se întoarcă la pupitrul emisiunii Cronica Cârcotaşilor, difuzată de Prima TV. Aceaste e o încercare disperată a realizatorului TV de a salva show-ul. După plecarea lui în condiţii dificile din cauza accidentului provocat de acesta în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei persoane, emisiunea de satiră a intrat în degringoladă şi şi-a pierdut influenţa.

Cronica Cârcotaşilor a început în anul 2001, când Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au decis să facă o serie de documentare de călătorie, Cârcotaşi în Europa.

Pornind de la acest proiect, cei doi au ajuns la un format difuzat o dată pe săptămână care a reprezentat pilonul de audienţă pentru staţia Prima TV.

Începând cu anul 2002, show-ul devine extrem de popular, iar Huidu şi Găinuşă ajung spaima prezentatorilor TV. În program se făceau multe glume pe seama acestora. Umorul era de calitate, cei doi se completau reciproc, iar succesul era garantat. Celebritatea celor doi a ajuns la cote maxime.

Mulţi reporteri TV, prezentatori şi realizatori au fost amendaţi sau chiar concediaţi de şefii staţiilor TV pentru care lucrau din cauza faptului că erorile lor au fost popularizate de celebrii Huidu şi Găinuşă.

14 Septembrie 2015