Usie, noul selfie. 10 cupluri de vedete care se pozează în momente tandre

Jay Z şi Beyonce nu pierd nicio ocazie pentru a-şi arată dragostea. Nu sunt însă singurele celebrităţi de la Hollywood care încarcă paginile de socializare cu fotografii intime.

Selfie-urile s-au demodat. Noul trend se numeşte "usie" (de la "us" care se traduce "noi" în engleză) şi cuprinde fotografiile în care un grup de prieteni sau un cuplu se pozează cu telefonul, pentru ca mai apoi să le posteze pe reţelele de socializare.

Sarah Michelle Gellar şi Freddie Prize Jr.

Sunt căsătoriţi de 12 ani, au împreună doi copii şi se iubesc ca în prima zi. Cei doi actori au împărtăşit fanilor de pe Twitter o fotografie în care îşi arată dragostea.

Beyonce şi Jay Z

Nici Beyonce şi Jay Z nu se pot abţine să nu-şi arate iubirea pe Twitter sau Instagram. Astfel că nu sunt puţine fotografiile în care apar îmbrăţişaţi sau sărutându-se.

Ireland Baldwin şi Angel Haze

Ireland Baldwin, fiica lui Kim Basinger şi Alec Baldwin, are o relaţie cu rapperiţa Angel Haze, în vârstă de 22 de ani. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram al lui Ireland cu ajutorul unei usie.

Jordin Sparks şi Jason Derulo

Ce poate fi mai plăcut decât să te trezeşti dimineaţa alături de persoana iubită? Jordin Sparks şi Jason Derulo au împărtăşit fericirea lor şi cu fanii de pe reţelele de socializare.

Shakira şi Gerard Pique

Artista columbiană se numără printre cele mai populare vedete de pe reţelele de socializare. Nu degeaba. Shakira îşi răsfaţă fanii cu fotografii adorabile.

Jessica Simpson şi Eric Johnson

Jessica Simpson şi Eric Johnson se vor căsători anul acesta şi au împreuna doi copii: Maxwell Drew Johnson (născută pe 1 mai, 2012) şi un fiu, Ace Knute Johnson (născut pe 30 iunie, 2013). Astfel că nu surprinde pe nimeni fericirea de chipurile lor.

Kim Kardashian şi Kanye West

Dacă majoritatea cuplurilor poartă mesajul de "proaspăt căsătoriţi" pe o maşină care îi duce spre luna de miere, Kim şi Kanye au ales să-şi anunţe fanii că au devenit soţ şi soţie cu ajutorul vestimentaţiei.

Ciara şi Future

Fericiţii părinţi ai unui băieţel care a venit pe lume la sfârşitul lunii mai, Ciara şi Future le-au arătat fanilor fotografii din vacanţă.

Neil Patrick Harris şi David Burtka

Neil Patrick Harris şi David Burtka ştiu să se distreze împreună, iar fotografiile de pe reţelele de socializare o arată.

Justin Bieber şi Selena Gomez

Au o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, cu împăcări şi despărţiri. Astfel că puţini au fost cei surprinşi de fotografia postată de Justin pe reţelele de socializare în care apare alături de frumoasa Selena.