Tragedie. A fost sau nu afectată Monica Gabor de moartea mamei sale?

Veronica Bulai, mama Monicăi şi a Ramonei Gabor, a murit, joi dimineaţă, în apropiere de Peştera Polovragi, din județul Gorj, după ce un bolovan cu o greutate de 7 kilograme i-a căzut în cap.

Vestea morţii Veronicăi Bulai a căzut ca un trăsnet peste surorile Gabor, ambele plecate în străinătate. Atât Ramona, cât şi Monica au anunţat că se vor întoarce în ţară pentru a-şi înmormânta mama, însă prima care a ajuns în România, la nici 24 de ore de la tragicul eveniment, a fost Ramona Gabor. Înainte de a se întoarce în ţară, Ramona Gabor a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, prin care le mulţumea tuturor pentru suportul oferit.

„Vă mulţumesc pentru gândurile calde! Nu pot spune nimic decât că inima îmi este frântă. Iubita mea, scumpa mea mamă nu mai este... Aşa a vrut Dumnezeu, să fie îngerul nostru, să ne vegheze de sus“, a postat mezina pe celebra reţea de socializare.

Monica Gabor a ajuns în ţară la aproape 48 de ore de la aflarea veştii că mama ei a murit, deoarece se afla la Los Angeles şi i-a fost mai greu să prindă un zbor spre Europa.

Când a ajuns în România, ea nu a discutat nimic cu presa, doar s-a urcat într-o mașină care o aștepta la terminalul „Sosiri“ și a plecat spre Bacău.



Odată ajunsă în oraşul natal, Monica Gabor s-a dus direct la biserica în care era depus trupul mamei sale, a sărutat-o pe aceasta şi a îngenuncheat lângă sicriul ei. Cu toate că durerea i se putea citi pe chip Monicăi, tabloidele au dezvăluit detalii incredibile despre înmormântarea Veronicăi Bulai, de care s-a ocupat fosta soţie a lui Irinel Columbeanu.

Potrivit ziarului Click, administraţia cimitirului unde a fost îngropată Veronica Bulai a spus că Monica Gabor a ales ca loc de veci pentru mama sa o groapă săpată la marginea cimitirului, deoarece aceasta era cea mai ieftină variantă.

„I se propusese iniţial un loc de veci în cimitirul din centrul oraşului.

Numai că acolo preţurile pornesc de la 1.000 de euro şi ajung la 6.500 de euro. Aici ar fi avut ca variantă să cumpere de la un proprietar un loc de veci, cât de cât aranjat. Dar a refuzat. Ne-a întrebat care e cea mai ieftină soluţie şi a luat locul acesta: 700 de lei, la care s-au mai adăugat 300 de lei, munca groparilor. În total, 10 milioane de lei vechi“, a spus un angajat al cimitirului.

Mai mult de atât, jurnaliştii de la WOWbiz au aflat cât ar fi costat şi cum ar fi arătat locul de veci la care ar fi renunţat o persoană, pentru a fi vândut către surorile Gabor. Se pare că acel cavou pe care o familie din Bacău îl scosese la vânzare era aranjat, plin de marmură, şi costa 3.000 de lei.



În ziua în care Veronica Bulai a fost înmormântată, toate bliţurile aparatelor de fotografiat erau îndreptate spre Monica Gabor.

Din păcate pentru fosta soţie a lui Columbeanu, faptul că paparazzii au fotografiat-o non-stop a scos la iveală un lucru mai puţin plăcut despre vedetă. Chiar în momentul în care mama ei era coborâtă în groapă, Monica Gabor a răspuns la telefon, vorbind preţ de câteva minute cu iubitul ei, Mr Pink, după cum a anunţat WOWbiz.

În timp ce surorile Alina şi Ramona plângeau la căpătâiul celei care le-a dat viaţă, Monica nu a vărsat nicio lacrimă şi, ca să poată continua nestingherită discuţia telefonică, vedeta s-a ascuns în spatele tabloului mamei.



După înmormântare, surorile Gabor au plecat în localitatea Săuceşti, acolo unde au stat şi cu o noapte înainte de înmormântare.

Potrivit apropiaţilor, ele nu au vrut să-şi petreacă noaptea în locuinţa în care a stat mama lor, deoarece era un loc încărcat cu prea multe amintiri, dar nici în locuinţa tatălui lor, deoarece acesta încă are probleme cu alcoolul.

28 August 2013