Top 7 vedete din România care şi-au modificat faţa prin operaţii estetice

17 Iulie 2015

Zilele trecute, o fotografie surprinsă de paparazzi o prezintă pe Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte, cu faţa arsă şi deformată. Era de nerecunoscut. Cel mai probabil, ea se află într-un tratament de ”recompunere” a figurii după o serie de operaţii estetice nereuşite. Dar de ce abuzează vedetele de la noi de astfel de proceduri?

Cel mai probabil, goana după succes, disperarea de a-şi construi o imagine idealizată şi de a o pune în practică, iar, în al doilea rând, faptul că există relativ puţini specialişti în astfel de proceduri, iar rata de eşecuri e destul de mare.

Mai jos prezentăm topul eva.ro al vedetelor care şi-au distrus feţele în disperarea lor după o tinereţe veşnică.

Locul 1, Elena Băsescu

A devenit vedetă în urmă cu mai bine de zece ani când tatăl ei a ajuns cel mai puternic om din România. A început cu prezentări de modă pentru ca apoi să intre în politică, fiind pentru patru ani, deputat în parlamentul european. E căsătorită şi are doi copii. Ocupă prima poziţie pentru că a experimentat cele mai dure intervenţii pentru modificarea buzelor şi a feţei, transformându-se în altă persoană.

Locul 2, Bianca Drăguşanu

Supranumită şi Barbie de România, vedeta este recunoscută pentru experimentele chirurgicale la care s-a supus. Şi-a sculptat corpul, dar şi faţa. Imaginea ei de azi nu mai are nicio legătură cu cea din urmă cu un deceniu. Operaţiile au lăsat urme, Bianca Drăguşanu, editându-şi toate pozele pe care le postează pe Facebook. Acesta e motivul pentru care figura ei este învăluită mereu în ceaţă.

Locul 3, Brigitte Sfăt

Actuala soţie a lui Ilie Năstase ocupă locul trei pentru complicatele intervenţii de modelare a buzelor şi pomeţilor. În ciuda banilor cheltuiţi, a reuşit performanţa să pară mai bătrână decât vârsta reală, cea de 38 de ani.

Locul 4, Daniela Gyorfi

Fosta solistă este una dintre primele vedete din România care şi-a făcut implant de sâni la începutul anilor 2000. Când a terminat cu sânii a trecut la figură, iar astăzi e de nerecunoscut. Face eforturi imense pentru a ascunde trecerea timpului, dar rezultatul e ciudat. Noul chip nu e chiar un eşec, dar nici un succes.

Locul 5, Loredana Groza

Vedeta este o solistă de succes, dominând show-bizul românesc de peste un sfert de secol. La 45 de ani investeşte mult în imaginea sa. Şi-a transformat buzele şi trăsăturile feţei, dar a exagerat. Rezultatul e o Loredana cu o faţă extrem de rigidă, lipsită de riduri, dar şi de mimică.

Locul 6, Mihaela Rădulescu

O relansare în lumea televiziunii nu se putea face fără reparaţii capitale. Mihaela Rădulescu a investit mult în propriul chip şi în propriul corp. Are multe ore la sală, dar şi multe ore pe masa de operaţie. Şi-a modificat pomeţii, şi-a mărit buzele. În unele imagini e greu de recunoscut.

Locul 7, Anda Adam

Ultimul loc din top e ocupat de rivala Biancăi Drăguşanu. Anda Adam se zbate să rămână o cântăreaţă de succes. Pentru asta e dispusă să facă orice sacrificii. A intervenit asupra feţei, dar nu a produs un dezastru atât de mare încât să fie de nerecunoscut.