Top 10 cele mai dorite femei din lume. Descoperă cine sunt!

2 Februarie 2012

Sofia Vergara, starul serialului "Modern Family", va împlini 40 de ani în luna iulie şi este cea mai în vârstă vedetă feminină care s-a impus în topul celor mai dorite 99 de femei din lume (Top 99 Most Desirable Women in the World), întocmit în fiecare an de site-ul AskMen.com. În ediţia anterioară a topului, pe primul loc s-a clasat actriţa Blake Lively.

Printre absenţele notabile din topul pe 2012 se numără actriţele Angelina Jolie şi Jennifer Aniston. Kate Middleton s-a clasat pe locul al 11-lea, iar sora ducesei, Pippa Middleton, a prins "la mustaţă" un loc în top 100, ocupând poziţia 98.

Vezi cine sunt femeile care au intrat în top 10!

1. Sophia Vergara

Actriţa columbiană a captat multe priviri, duminică seară, la gala premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani - SAG Awards -, unde a purtat o impresionantă rochie de culoare roz creată de casa Marchesa, asortată cu bijuterii create de Lorraine Schwartz.

Sophia Vergara a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă într-un serial de comedie", pentru rolul Gloria Pritchett din serialul "Modern Family", dar a pierdut în faţa venerabilei Betty White, recompensată pentru rolul din serialul "Hot in Cleveland".
Sofia Vergara a debutat ca model şi a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ea s-a orientat apoi spre televiziune şi a devenit prezentatoare şi realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americană. Rolul din serialul "Modern Family" a făcut-o celebră şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy. Şi, chiar dacă pare greu de crezut, are 40 de ani şi un fiu de 20 de ani!

2. Kate Upton

A fost desemnată de revista Sports Illustrated drept cea mai frumoasă purtătoare de bikini în 2011. Corpul ei perfect şi chipul de fetiţă care amestecă inocenţa cu tentaţia interzisă fac din Kate una dintre cele mai în vogă fotomodele.

Chiar şi un simplu filmuleţ cu ea, dansând şi "prostindu-se" în pauza unui meci, a devenit un clip viral pe internet şi a strâns peste 3 milioane dde vizionări pe YouTube. Şi vorba celor de la AskMen: dacă şi atunci când dansează îmbrăcată adună milioane de fani, imaginaţi-vă ce mai poate face! Ascensiunea ei în acest top este, aşadar, justificată.

3. Rooney Mara

A avut o contribuţie indirectă la succesul filmului "The Social Network". Dar când David Fincher a desemnat-o cap de afiş pentru blockbusterul "The Girl with the Dragon Tattoo/Fata cu un dragon tatuat", cam toată lumea a avut aceeaşi reacţie: cineeee???

Bruneta a fost capabilă să se transforme magistral pentru acel rol, iar prestaţia ei a fost absolut încântătoare. În plus, posterul cu ea alături de durul Daniel Craig a atras şi mai mult atenţia asupra acestei fete cu un nume celebru, căutat pe internet doar pentru a da de atacantul lui Manchester United, Wayne Rooney.

4. Miranda Kerr

Din 2007, Miranda face parte din echipa de îngeri de la Victoria Secret, iar anul trecut a fost aleasă pentru a prezenta colecţia de sutiene Victoria's Secret Fantasy Treasure Bra. Iar asta spune totul.

Dacă ditamai compania a avut încredere pentru a pune pe umerii ei (dau mai bine spus pe s\nii ei) cel mai de preţ produs, atunci e clar că ea poate întruchipa toate fanteziile bărbaţilor. Din păcate, e luată deja de Orlando Bloom, cu verighetă şi documentele necesare, iar anul trecut cei doi însurăţei au devenit părinţi.

5. Nicki Minaj

O tipă "sărită", nebună, aiuritoare. O panteră "turbată", flămândă de glorie, cu un aer periculos. Cam aşa poate fi descrisă, cât de cât, Nicki, o vedetă gen Lady Gaga, chiar dacă nu atât de extravagantă.

 Cântăreaţa de rapp a avut colabărări artistice cu multe nume mari, printre care şi Rihanna, a pătruns în Billboard Hot 100 cu single-ul "Super Bass", dar cea mai bună clasare a ei e în topul întocmit de AskMen. Cam supraevaluată, dar astea-s voturile.

6. Emma Stone

Cu zâmbetul ei şi vocea sa unică, simpatica roşcată l-a pus în genunchi pe Jim Carrey.

A jucat în "Crazy, Stupid, Love", dar rolul care i s-a potrivit cel mai bine a fost cel din "The Help", care i-a adus o nominalizare la Oscar. Alegerea lui Jim Carrey e confirmată de voturile cititorilor site-ului AskMen.com, care o consideră mai atractivă decât pe Rihanna, Kate Middleton sau Scarlet Johansson.

7. Scarlet Johansson

Da, de la Scarlet ne aşteptam la mai mult, însă ea măcar a prins top 10, spre deosebire de Angelina Jolie, de pildă.

După divorţul de Ryan Reynolds, a revenit în centrul atenţiei şi se numără printre cele mai râvnite staruri de la Hollywood. Scarlet e genul de femeie care ispiteşte nu doar prin trupul ei, ci şi prin privire, zâmbet şi voce.

8. Kim Kardashian

Genul de starletă care n-a creat nimic, ci doar a fost creată.

Divorţul ei hipermediatizat de vedeta NBA Kris Humphries, organizat ca un reality show, a propulsat-o în centrul atenţiei, mai ales că a fost condimentat cu un sex-scandal legat de nişte înregistrări video în care apărea în timp ce făcea sex. N-arată rău, dar locul 7 pare prea mult pentru ea, ţinând cont că frumuseţi pure, precum Kate Middleton şi sora ei, Pippa, au fost lăsate în urmă, pe locurile 11 şi 98! Dar, încă o dată, asta au vrut bărbaţii anul ăsta...

9. Rihanna

Fata asta e peste tot. Ori socate o melodie tare pe care o învârt DJ-ii în playlist până o auzi şi noaptea în somn, ori fumează marijuana şi e pozată de paparazzi, ori îşi schimbă coafura, ori se îmbracă fistichiu, ori face o trăznaie.Dar sigur nu scapi de ea.

Aşa că nu putea lipsi nici din fantasmele bărbaţilor. Aşa se explică şi de ce Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a avut nevoie de o voce feminină pentru "Princess of China", a ales-o pe Rihanna, deşi soţia lui, Gwyneth Paltrow, cochetează cu muzica de ceva timp şi ar fi avut astfel o portiţă de intrare în această industrie. Rihanna e greu de bătut, deşi Chris Brown a încercat asta la propriu...

10. Candice Swanepoel

Puţine femei chiar merită titlul de "înger", dar Candice se încadrează cu certitudine în acest profil înalt, din moment ce face parte din elita supermodelelor de la Victoria's Secret.

Pe lângă trăsăturile fizice care impresionează, Candice are un accent sexy şi o anume duritate care o face mai atrăgătoare (a crescut la o fermă din Africa de Sud), precum şi o predispoziţie de a poza într-una în lenjerie intimă, aşa că nu e de mirare că ia-u crescut aripi de înger.