Ţinute extreme: Top 10 costume extravagante de scenă ale vedetelor

O ţinută aleasă bine poate avea puteri magice şi poate transforma un personaj într-o vedetă. Cântăreţele ştiu acest lucru şi la fiecare apariţie pe scenă poartă vestimentaţii menite să şocheze. Una dintre vedetele care s-a folosit de haine pentru a deveni celebră este şi Lady Gaga. Secretul succesului său este legat de ţinutele şocante şi scandaloase cu care defilează la fiecare ieşire publică. Stilul excentric şi original care o caracterizează este dovada că moda şi imaginaţia nu au limite. Cântăreaţa a devenit una dintre cele mai populare femei, fiind prima persoană din lume care are peste 20 de milioane de fani pe platforma de microblogging. Iată 10 ţinute cu care vedetele şi-au şocat fanii!

Rihanna

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani face din fiecare apariţie un spectacol prin ţinute sexy, atitudine de fată rea şi coafuri îndrăzneţe. La fel a făcut şi la concertul pe care l-a ţinut luna aceasta în Las Vegas.

Beyonce

Primul concert din turneul mondial pe care Beyonce îl susţine anul acesta a fost la Belgrad, Serbia. Artista americană a ales să se prezinte în faţa fanilor într-o costumaţie extrem de provocatoare.

Lady Gaga

Lady Gaga şi-a şocat fanii şi i-a supărat pe reprezentanţii Peta când a apărut cu o rochie fabricată din carne la gala VMA din 2010. "Sunt devastată de faptul că mulţi fani ai mei gay se simt atacaţi de guvern. De aceea am purtat această rochie în seara asta. Nu are nicio legătură cu vegetarienii. Eu nu am prejudecăţi. Dacă nu ne susţinem principiile, nu luptăm petru drepturile noastre, în curând vom avea la fel de multe drepturi ca şi carnea de pe oasele noastre. Nu sunt o bucată de carne!", a explicat Lady Gaga alegerea sa.

Ke$ha

Pentru Ke$ha, fiecare ţinută este o operă de artă. Nici apariţia de la gala premiilor MTV Europe Music 2010 din Madrid nu face excepţie.

Cee Lo Green

Excentricul cântăreţ a făcut senzaţie într-o ţinută foarte colorată pe scena Grammy Awards 2011 când a fost invitat să cânte "Forget You".

Britney Spears

Cei care au văzut-o, nu o vor uita niciodată. Pentru premiile VMA 2001, Britney Spears a purtat o ţinută foarte sexy accesorizată cu un... şarpe. Vedeta a cântat "Slave 4 U" şi a dansat alături de periculoasa vietate.

Katy Perry

Un om de zăpadă poate fi sexy doar atunci când este purtat de Katy Perry. Cântăreaţa a încins spiritele când a apărut pe scena la KIIS FM's Jingle Ball în 2010 îmbrăcată în costum de om de zăpadă.

Kanye West

Şi rapperului Kanye West îi place să iasă în evidenţă. Pe 15 septembrie 2010, artistul a cântat pe faimosul stadion Yankee din New York într-o ţinută strălucitoare.

Madonna

În noiembrie 2008, regina muzicii pop şi-a încântat fanii cu cele mai mari hituri la stadionul Dodger din L.A. dar şi cu o ţinută foarte sexy.

Miley Cyrus

Miley Cyrus a purtat o ţinută în stilul rock extrem de sexy lat "VH1 Divas" în decembrie 2012 la Los Angeles, California.