Teo Trandafir şi-a văzut visul împlinit. A slăbit!

Vedeta Kanal D a declarat la evenimentul Gala eva.ro 14 ani că e într-al nouălea cer pentru că are o siluetă de invidiat. Şi nu a exagerat deloc

La evenimentul Gala eva.ro 14 ani, de joi, 19 noiembrie, a fost prezentă şi Teo Trandafir, starul Kanal D. Realizatoarea emisiunii Teo Show a fost premiată pentru întreaga carieră în televiziune.

La 48 de ani, vedeta are un motiv de fericire. Cum a declarat chiar ea pe scena galei din clubul Bamboo la primirea trofeului: ”sunt fericită pentru că am siluetă”, visul ei de a fi slabă s-a împlinit. Chiar dacă cu mari sacrificii, cu internări în spital, cu multă suferinţă, Teo Trandafir arată astăzi mai bine decât arăta în urmă cu 15 ani.


În perioada de mare succes la public, atunci când realiza show-ul principal de după-amiaza la staţia TV condusă pe atunci de Adrian Sârbu, vedeta era dificilă şi extrem de capricioasă. Părea mereu nemulţumită de salariul şi statutul ei, până la urmă, renunţând la emisiunea care a consacrat-o, acceptând o ofertă de 900.000 de dolari, cifră vehiculată pe surse, niciodată confirmată de vreuna din părţi, a lui Sorin Ovidiu Vântu pentru a conduce Romantica TV, o staţie aflată în portofoliul controversatului om de afaceri.

23 Noiembrie 2015