Supermodele în costume de baie. Care este cea mai sexy şi de ce?

Invidiate de femei, dorite de bărbaţi. Cu o siluetă perfectă, modelele fac ravagii pe plajă în costume de baie. Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Giselle Bundchen sunt doar câteva dintre frumuseţile care nu defilează doar pe podiumuri, ci şi pe plajă, în ţinute sexy.

Foto: Hepta

Miranda Kerr

În 2011 a devenit mămica unui băieţel, dar sarcina nu pare să-i fi afectat deloc silueta. La doar două luni după naştere, modelul a defilat pe podium pentru Victoria's Secret în Paris. În vârstă de 30 de ani, vedeta se poate lăuda cu un trup perfect şi un chip angelic.

Cindy Crawford

Are 47 de ani, dar trupul nu-i trădează deloc vârsta. Cindy Crawford este într-o formă fizică de invidiat. În plus, vedeta intră topul celor mai bogate supermodele din lume cu o avere estimată la 100 de milioane de dolari.

Giselle Bundchen

Frumoasa braziliancă este nedespărţită de copiii ei. Chiar şi la plajă, modelul este mereu însoţită de cei doi copii.

Erin Heatherton

La 24 de ani, Erin Heatherton se bucură de un mare succes ca model Victoria's Secret.

Heidi Klum

Are 40 de ani şi corpul unei tinere de 20. Heidi este mamă a patru copii, însă nu există urme pe trupul său care să arate acest lucru. Secretul siluetei vedetei stă în orele petrecute la antrenament.

Candice Swanepoel

Frumoasa blondă se află în topul Forbes al celor mai bine plătite modelele Victoria's Secret.

Alessandra Ambrosio

Topmodelul brazilian în vârstă de 32 de ani şi-a început cariera cu ajutorul competiţiei "Look of the Year", organizată de agenţia de modeling Elite. Acum, Alessandra este una dintre cele mai apreciate modele Victoria's Secret.

Bar Rafaeli

Blonda în vârstă de 28 de ani nu trece neobservată, fie că se află pe podium, sau pe plajă cu prietenii.