Suferinţele Zinei Dumitrescu continuă în sanatoriu

Fiul ei a spus că o duce la Ibiza, dar a lăsat-o în centrul de recuperare.

Vestea că fosta creatoare de modă a fost externată din azilul de bătrâni în care a fost internată anul trecut nu se confirmă. Potrivit ziarului "Ring", Zina Dumitrescu (75 de ani) se află în continuare în acelaşi centru de îngrijire, în judeţul Ialomiţa.

Alin Oprea, liderul trupei Talisman, a declarat pentru "Ring" că a vorbit cu fiul Zinei, Cătălin Negreanu, despre posibilitatea ca "Mama Zina" să fie dusă în străinătate, să se relaxeze.

"Cătălin a revenit din Elveţia cu gânduri mai bune. Îşi propunea să o ducă în Ibiza, la Nicu Gheară, pentru a respira aer sănătos. Din păcate, Zina se află încă la sanatoriu”, a spus Oprea.

Deşi a primit mai multe solicitări la azil pentru a da interviuri, Zina Dumitrescu a transmis presei, prin intermediul fiului ei, că s-a retras din viaţa publică în urmă cu trei ani şi că vrea să fie lăsată în pace.

În decembrie, presa a aflat că Zina Dumitrescu era internată de aproape două luni într-un azil de bătrâni din afara Capitalei, iar fiul acesteia, Cătălin Negreanu, a plecat de Sărbători în Elveţia.

 

Aurora Ionescu, prietenă a Zinei, a susţinut că aceasta a fost internată împotriva voinţei ei şi că directoarea centrului de îngrijire o manipulează şi îi dictează, cuvânt cu cuvânt, declaraţiile pe care le face presei.

Întors în ţară la începutul anului, Negreanu a negat că mama sa ar avea probleme de sănătate şi că ar fi internat-o cu forţa la azil.