Suferinţele femeilor din viaţa oamenilor de fotbal. 5 poveşti!

18 Septembrie 2014
Fotbaliştii şi oamenii care se învârt în jurul acestui sport sunt, fără doar şi poate, printre cei mai râvniţi bărbaţi de către femei. Însă, relaţiile cu oamenii din fotbal nu sunt întotdeauna unele reuşite.

Daniela Crudu, înşelată de Costea

Daniela Crudu şi Mihai Costea au avut o relaţie de aproximativ trei ani de zile, însă niciodată nu a fost totul frumos între ei. La început, cei doi se certau destul de des deoarece vedeta de la Antena 1 mergea la prezentări de modă în cluburi şi era asistenta lui Capatos.

După ce Daniela a renunţat la prezentările de modă şi nu a mai apărut la TV lângă Capatos, toată lumea vorbea că Mihai Costea o va lua de nevastă. Însă, în urmă cu două săptămâni, cei doi s-au despărţit, deoarece fotbalistul o înşela de mai mult timp pe vedetă.

Andreea Tonciu l-a părăsit pe Nicolae Mitea

Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea s-au iubit timp de mai mulţi ani, însă se pare că acum au decis să pună capăt relaţiei pe care o aveau. În trecut, pe când fotbalistul evolua pentru cluburile din străinătate, Andreea se simţea foarte bine, fiind răsfăţată zilnic de iubitul ei.

Însă, de mai bine de doi ani de zile, Nicolae Mitea nu mai evoluează pentru nicio echipă şi nu mai are niciun venit, motiv pentru care Andreea Tonciu trebuia să-şi întreţină iubitul. Acum, bruneta a ajuns la capătul răbdării şi a pus piciorul în prag, despărţindu-se de iubitul ei.

Diana Munteanu se vede rar cu soţul ei, Claudiu Niculescu

În ultimele zile au apărut informaţii în presă că Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu ar urma să divorţeze. Din câte se pare, de aproximativ patru ani de zile, cei doi se văd foarte rar, el fiind fost fotbalist şi actualmanete antrenor, în timp ce ea a avut şi are mai multe proiecte în televiziune.

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu nu mai locuiesc împreună, antrenorul mutându-se la Piteşti, pentru a fi mai aproape de locul în care antrenează, Mioveni. Vedeta TV locuieşte în Bucureşti, iar soţul ei o vizitează doar câteva zile pe lună. Mai mult, ziariştii de la Click au scris că Niculescu are o amantă la Vâlcea.

Mădălina Pamfile nu se satură de fotbalişti

Fosta asistentă a lui Capatos s-a iubit cu mai mulţi fotbalişti, cea mai „toxică“ relaţie a ei fiind cea cu stelistul Gabi Matei. Pe vremea când era iubita lui, presa de scandal a scris că Mădălina Pamfile era bătută des de fotbalist. Mai mult, tabloidele au scris atunci că Mădălina chiar a fost atacată cu un cuţit de Gabi Matei.

În ciuda problemelor pe care le-a avut în trecut cu fotbaliştii, Mădălina Pamfile se iubeşte acum tot cu un fotbalist, Cristian Daminuţă.

Giovani Becali, părăsit de soţie în timp ce el este în puşărie

La începutul acestei luni, tabloidele au anunţat că Narda Estella Becali, soţia columbiancă a lui Giovani Becali, a părăsit definitiv România. Potrivit apropiaţilor cuplului, aceasta s-a săturat de infidelităţile soţului şi de scandalurile în care era implicat acesta şi a decis să-l părăsească.