S.O.S., vine Alin Rosu!

Din data de 5 aprilie, reincepe emisiunea "SOS - Salvati-mi casa". O abordare cu totul noua, de la desfasurator si pana la prezentator.

Din data de 5 aprilie, reincepe emisiunea "SOS - Salvati-mi casa". O abordare cu totul noua, de la desfasurator si pana la prezentator.

In postura de gazda a acestei emisiuni, se gaseste Alin Rosu. Absolvent al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia engleza-italiana, Alin Rosu nu este un incepator in ceea ce priveste televiziunea.

A filmat cateva spoturi publicitare, a fost asistent-prezentator la "Surprize, surprize" si "Vreau sa fiu mare vedeta", a defilat in cadrul unor prezentari de moda pentru Leonard Paris, Farm's, Catinca Roman si Escape, a prezentat emisiunea "Bucataria vesela" de la Antena 1 si a interpretat rolul principal in videoclipul "Frumoasa mea", de Marcel Pavel.

Pentru a afla mai multe despre proiectul in care este implicat acum, am decis sa-i luam un interviu.

Cum ai ajuns in postura de a prezenta emisiunea "SOS - Salvati-mi casa"?

Exact asa cum ajunge oricine sa prezinte o emisiune de acest gen.

Se face un casting si se alege personajul cel mai potrivit.

Stiu ca ai ceva experienta in televiziune. In ce consta ea?

Experienta in televiziune ajuta atat timp cat iti doresti sa "te alegi" cu ceva din ea. Da, am avut mai multe colaborari cu diverse case de productie pentru realizarea unor spoturi tv, am interpretat unul dintre rolurile principale in serialul de televiziune "Fast-food", un serial de comedie, si am lucrat la o emisiune de la Antena 1, "Vreau sa fiu mare vedeta".

Cu ce vine nou acest nou format?

Acest format vine cu un nou prezentator, in primul rand. Glumesc... Este ceva mai complex, cautam povesti de viata ale unor oameni, imbinam cazul social cu ideea de amenajare.


Evident, accentul ramane pe amenajare, insa in acest nou sezon vorbim despre un "complice" care suna la redactie si doreste sa faca o surpriza cuiva drag cu o poveste de viata impresionanta. Sunt oameni obisnuiti, cu bucurii si nefericiri in viata, oameni care merita cu adevarat sa li se faca o asemenea surpriza - amenajarea camerei in care isi petrec cel mai mult timp.

Exista o idee pe care se merge la fiecare proiect, exista diversitate - sunt trei designeri (Cristina Joia, Anca Dinca si Mihai Geleletu) care isi pun imaginatia in joc si mereu ies lucruri absolut minunate.

Aspectul cel mai important: cu totii formam o echipa si ne implicam foarte tare in ceea facem.
Fiecare efort merita pentru reactia pe care o are cel "surprins" in momentul in care ajunge acasa si isi vede visul devenit realitate. Sunt oameni carora li se citeste bucuria in ochi si asta merita orice sacrificiu. Este o multumire sufleteasca enorma pentru noi toti.

Cu cine lucrezi la acest proiect?

Lucrez cu niste profesionisti si acesta este un mare avantaj. Echipa de pe sticla este formata din trei designeri si trei meseriasi. Fiecare designer are stilul sau aparte, ceea ce inseamna ca avem parte de o mare diversitate de la o amenajare la alta.

In fiecare emisie apare cate un designer care conduce proiectul si vine cu ideile, meseriasii pun in aplicare ideile sale si cu totii lucram pentru a indeplini un vis.
Lucrez si eu, lucreaza si designerul, lucram cu totii... suntem o echipa foarte bine sudata si asta este lucrul care imi place cel mai tare.

Cum sunt alese familiile participante?

Oricine vrea sa faca o surpriza cuiva drag care are o poveste de viata interesanta poate suna la emisiune sau poate trimite un mail, deci sansele sunt egale pentru toti.