Smiley se înarmează cu un nou videoclip… CRIMINAL

Pentru că îi place să se reinventeze în permanentă, Smiley ne lasă iarăşi fără cuvinte cu noul său videoclip… CRIMINAL.
"<<Criminal>>  e mai mult decât un clip, e un film de scurt metraj: o poveste de dragoste cu multe răsturnări de situaţie, care te ţine cu  respiraţia tăiată în faţa ecranului aşteptând să vezi ce se va întâmpla până la urmă. Sunt convins că o sa vă placă", declară Smiley.

Realizat de echipa HaHaHa Video Production în colaborare cu Iulian Moga, videoclipul ne face martorii unei poveşti de dragoste imprevizibile, punându-ne pe jar şi lăsându-ne în acelaşi timp fără cuvinte, ba chiar reuşind pe alocuri să ne şi amuze.
Filmările au durat mai bine de două zile şi s-au desfăşurat atât în Bucureşti cât şi în Dobrogea, locaţii care au fost surprinse într-o lumină cu totul nouă, ducându-ne cu gândul la un blockbuster Hollywoodian.

Produsă în studiourile HaHaHa Production şi lansată împreună cu Cat Music, Criminal este o colaborare cu  unul dintre cei mai talentaţi rapperi turci - Kaan - şi vine cu o abordare fresh în materie de sound, continuând direcţia începută odată cu Dead man walking, single ce a fost licenţiat în ţări ca – Germania, Rusia, Turcia, Grecia, Cipru sau Ucraina.
  
 
 

Piesa Criminal urmează să fie inclusă pe noul album la care Smiley lucrează în prezent şi care va fi lansat în toamna acestui an.