Secretele celor mai fericite și longevive 10 căsnicii ale vedetelor

14 Noiembrie 2023

Află care sunt secretele celor mai fericite și mai longevive 10 căsnicii de vedete!

 

  • Vezi galeria de mai jos:

 

Sursă: brightside

Rita Wilson și Tom Hanks

Cei doi, care s-au căsătorit în 1988, par la fel de îndrăgostiți ca acum 35 de ani: "Succesul relației noastre a fost o chestiune de timp, maturitate și dorința noastră de a avea o legătură intimă", a explicat Hanks.

"Relația noastră nu este magică, așa cum este prezentată în filme. În viața reală, conexiunea noastră este la fel de concretă ca mine care stau aici."

Și, indiferent de provocările vieții, Hanks crede că mariajul lor poate supraviețui indiferent ce s-ar întâmpla: "Dar amândoi știm că indiferent de ce s-ar întâmpla, vom fi unul cu celălalt și vom trece peste asta", a adăugat el.

Lisa Kudrow și Michel Stern

Fermecătorul cuplu este împreună de aproape trei decenii. Au început să se întâlnească în 1993, s-au căsătorit doi ani mai târziu și și-au întâmpinat singurul copil în 1998.

Lisa a recunoscut odată că, atunci când au decis să se căsătorească, nu au "promis să se iubească pentru totdeauna, pentru că nu poți face asta, dar am promis că vom rezolva orice probleme care vor apărea. Ne angajăm să facem căsnicia noastră să funcționeze."

În plus, Lisa a mărturisit că secretul ei este independența în cuplul lor. Ea a explicat că își respectă reciproc independența: "De exemplu, nu-mi place să călătoresc, dar dacă vrea să meargă într-o excursie de golf, merge. Cred că problemele încep atunci când cuplurile presupun că sunt o unitate, sincronizată în toate".

Portia de Rossi și Ellen Degeneres

În ciuda diferenței de vârstă de 15 ani și a atenției publice constante, care poate pune presiune chiar și pe cea mai puternică relație, acest cuplu puternic de la Hollywood rezistă testului timpului din 2004.

Cele două sunt căsătorite de 14 ani și sunt încă devotate una alteia.

Ele urmează anumite reguli pentru ca relația lor să funcționeze. De exemplu, au o regulă strictă "fără minciuni" de la care nu se abat niciodată. Cele două nici măcar nu își spun minciuni minore una alteia.

De asemenea, perechea își păstrează relația plină de viață făcându-și glume reciproc: "Întotdeauna mă face să văd distracția în lucruri pe care, în general, le-aș lua în serios... mă face mereu să râd", a dezvăluit De Rossi pe  Instagram.

 

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas își vor sărbători anul acesta a 23-a aniversare a nunții.

Potrivit actriței, "dragostea și respectul" sunt secretul căsniciei lor de lungă durată.

Relația lor are o bază solidă pentru a o menține puternică și plină de umor, care este unul dintre cele mai importante condimente pentru o relație fericită: "Nu ne-am pierdut niciodată, niciodată, simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt." dezvăluie actrița.

În plus, a petrece mult timp de calitate împreună pare a fi cheia succesului acestui cuplu fericit. "Eu și soțul meu petrecem mult timp împreună pentru că, spre deosebire de atâtea cupluri, nu am avut niciodată un loc de muncă de la 9 la 5. Suntem fie porniți, fie opriți. Așa că am avut în relația noastră o mulțime de timp în care am fost doar noi. Am locuit pe insula Bermuda timp de 12 ani, crescându-ne copiii. Respectăm spațiul celuilalt, iar umorul nostru este încă prezent, a spus Zeta-Jones.

Matthew Broderick și Sarah Jessica Parker

Căsătoria lui Sarah și Mathew este una dintre cele mai durabile de la Hollywood.

Cuplul a simțit o conexiune instantanee la prima lor întâlnire, care mai târziu a devenit o legătură foarte puternică de dragoste și prietenie. Întrebat despre viața lui de om căsătorit de 24 de ani, Matthew a descris-o ca fiind "nebună", deoarece nu-i vine să creadă că a trecut atât de mult timp și nici măcar nu știe când și pe unde.

Întrebat despre "cheia" relației lor fericite, el a spus că nu există o cheie reală pentru o căsnicie de succes, din câte știe, dar Broderick a menționat că soția lui este cea mai bună prietenă a lui. Pe de altă parte, Parker a mărturisit odată că-i place foarte mult să petreacă timp cu soțul său. Se pare că acest cuplu încă se bucură cu adevărat unul de compania celuilalt după toți acești ani.

Elton John și David Furnish

După mai bine de 26 de ani împreună, Elton John și soțul său David Furnish au devenit modele pentru o căsnicie de succes, de lungă durată, între persoane de același sex.

Uniunea lor a trecut testul timpului și unul dintre lucrurile care i-au ajutat să obțină acest lucru este capacitatea de a se exprima liber și de a comunica eficient: "În fiecare sâmbătă ne dăm o felicitare aniversară, pentru că ne-am întâlnit într-o sâmbătă", spune Furnish.

"Așadar, notăm, pe un bilețel pe care îl punem lângă pat <La mulți ani> și scriem despre săptămâna care a trecut și despre săptămâna care vine și ne conectăm și ne spunem unul altuia că ne iubim", explică el și continuă: "Trecem prin dificultăți la fel de mult ca oricine altcineva într-o relație, dar noi rezolvăm totul prin comunicare . Și o modalitate de a comunica este să scriem pe o foaie de hârtie sau pe un cartonaș cum ne simțim."

Matthew McConaughey și Camila Alves

Frumosul cuplu a adoptat o abordare mai puțin tradițională a căsătoriei. Înainte să se căsătorească în 2012, cuplul avea deja doi copii împreună.

Niciunul dintre ei nu era dornic să se căsătorească, dar în cele din urmă au decis să cedeze: "Am decis să îmbrățișăm ritualul căsătoriei ca pe o oportunitate și o aventură pe care o vom începe împreună", a spus McConaughey .

Într-un interviu, celebrul actor a explicat cum să păstrezi o căsnicie fericită: "Nu face dintr-o linie dreaptă una strâmbă", a spus el. "Dacă lucrurile merg bine, continuă tot așa. Dacă nu sunt, ocupă-te de probleme cât mai curând, ca să nu se agraveze și să te prindă din urmă mai târziu."

Harrison Ford și Calista Flockhart

Ford și soția sa, Calista Flockhart, se apropie de aniversarea a 13 ani de nuntă, dar sunt împreună de aproape 20 de ani, ceva rar în rândul cuplurilor de la Hollywood.

Și, în timp ce unii s-ar putea încrunta la diferența de vârstă de 22 de ani, Flockhart a declarat într-un interviu că acest lucru nu a fost niciodată o problemă în relația lor. "Adevărul este că uneori mă simt mult mai în vârstă decât Harrison", a spus actrița care a jucat-o pe Ally McBeal .

Ford a învățat pe parcurs câteva reguli de aur despre fericirea căsătoriei. Când a fost întrebat despre cum să menții o căsnicie fericită, el a spus în glumă : "Nu vorbi. Dă din cap."

Chiar și după toți acești ani, relația lor pare încă proaspătă și jucăușă: "Harrison și cu mine râdem mult, iar umorul este totul pentru mine", a dezvăluit Calista.

Matt Damon și Luciana Barroso

2023 marchează 18 ani de căsătorie pentru Luciana și Matt. Una dintre cele mai importante reguli pentru ei este să pună întotdeauna familia pe primul loc.

Pentru că nu s-a căsătorit cu o actriță sau cu o altă celebritate, Damon crede că poate duce o viață liniștită fără a-și expune familia presei.

De asemenea, susține că întâlnirile cu soția lui tind să fie rare, dar ei caută întotdeauna să petreacă timp împreună după ce își iau fiicele de la școală.

"Avem regula de 2 săptămâni", a spus Damon odată, "Nu stăm departe unul de celălalt mai mult de 2 săptămâni. Cred că trebuie să fii cu persoana pe care o iubești cât mai mult posibil. Soția mea este sufletul meu pereche. Nu-mi place să fiu separat de ea."

Jamie Lee Curtis și Christopher Guest

Cuplul care este căsătorit de 38 de ani cunoaște cu siguranță secretul unei căsnicii de lungă durată, cu suișurile și coborâșurile ei: "Chris și cu mine avem o viață minunată, complicată, imperfectă. Și o căsnicie foarte reală", a mărturisit odată actrița.

Și, când vine vorba de a o face să funcționeze, Jamie are cel mai bun, dar simplu răspuns : "Nu pleca. Asta este adevărul: două cuvinte. Pentru că vei dori. Dacă Îmi spui că oricine este căsătorit de mult timp nu s-a gândit <Îl urăsc, vreau să plec>, bineînțeles că a făcut-o! Cred că dacă stai în autobuz suficient de mult, peisajul se va schimba!"