S-au cunoscut la filmări și s-au îndrăgostit nebunește: 15 cupluri celebre de vedete

15 Septembrie 2020

Există câteva cupluri de vedete care au avut norocul de a-și întâlni adevăratele iubiri la locul de muncă, cum ar fi actorii Kurt Russell și Goldie Hawn.

Anii au trecut, dar sentimentele lor unul față de celălalt au devenit tot mai puternice. Este uimitor, dar au petrecut mai mult de 35 de ani împreună și sunt cel mai bun exemplu de relație fericită și de succes.

 

Sursă: brightside

Blake Lively și Ryan Reynolds

Ryan Reynolds a cunoscut-o pe Blake Lively în 2010 la filmările pentru Green Lantern, în care au jucat împreună. În octombrie 2011, au început să se întâlnească și mai târziu cei doi s-au căsătorit. Cuplul are trei fete frumoase.

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Cuplul s-a întâlnit la filmările pentru That ’70s Show în 1998. Dar ani mai târziu, în 2012, Ashton Kutcher s-a despărțit de partenera sa de atunci Demi Moore și Mila Kunis la iubitul ei, Macaulay Culkin. În același an, tinerele vedete au început să se întâlnească. În prezent, Kunis și Kutcher sunt căsătoriți și au o fiică și un fiu.

Alicia Vikander și Michael Fassbender

Cuplul s-a întâlnit în timpul filmărilor The Light Between Oceans din 2014. De atunci, au început o relație. S-au căsătorit în 2017 la Ibiza.

Kit Harington și Rose Leslie

Kit Harington și Rose Leslie s-au îndrăgostit la filmările pentru Game of Thrones în 2012. Au continuat să se întâlnească mulți ani până când au decis să se căsătorească. Nunta a avut loc în 2018 în Scoția.

Penélope Cruz și Javier Bardem

În 2007, Javier Bardem a început să se întâlnească cu Penélope Cruz, care a fost co-star în Vicky Cristina Barcelona. Încearcă să stea departe de ochii publicului și nu discută despre relația lor cu mass-media. Cuplul s-a căsătorit în 2010 și acum au 2 copii.

Ginnifer Goodwin și Josh Dallas

Ginnifer Goodwin și-a întâlnit prima dată partenerul de viață pe platourile de filmare la Once Upon a Time în 2011. Cu toate acestea, la acea vreme, Josh Dallas era căsătorit cu Lara Pulver, iar Goodwin era logodită cu Joey Kern. Actorii s-au împrietenit și au început să socializeze unul cu altul. După ceva timp, amândoi au rămas singuri și prietenia lor a devenit iubire. S-au căsătorit în 2014.

Will Smith și Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett l-a cunoscut pe Will Smith în 1994 la filmările pentru The Fresh Prince of Bel-Air. Ea a mers la audiție pentru rolul iubitei lui, dar nu a reușit. Pinkett și Smith s-au împrietenit și mai târziu în 1995 au început să se întâlnească.

Eva Mendes și Ryan Gosling

Eva Mendes a început să se întâlnească cu Ryan Gosling în 2011, după ce au filmat împreună la The Place Beyond the Pines. Cuplul are acum 2 fiice împreună și este considerat una dintre cele mai durabile relații de la Hollywood.

Kurt Russell și Goldie Hawn

Acest cuplu uimitor are o istorie lungă. Prima lor întâlnire a avut loc la filmările pentru The One and Only în 1966, dar au început să se întâlnească de Ziua Îndrăgostiților în 1983 după ce s-au reunit la filmările pentru Swing Shift. În 2018, au sărbătorit 35 de ani împreună.

Freddie Prinze Jr. și Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar și-a întâlnit viitorul soț, Freddie Prinze Jr., în 1997, în timp ce filma filmul de groază pentru adolescenți, I Know What You Did Last Summer. Dar au început să se întâlnească doar 3 ani mai târziu și s-au căsătorit în Mexic în 2002. În 2007, la aniversarea celui de-al cincilea an de căsătorie, Gellar și-a schimbat numele de familie în Prinze.

Hugh Dancy și Claire Danes

Prima întâlnire a lui Hugh Dancy și Claire Danes s-a întâmplat pe platoul de filmare la Evening din Newport în 2007 și, la scurt timp, au început să se întâlnească. Cuplul s-a căsătorit în Franța în 2009, iar ceremonia a fost ținută secretă.

Kevin Bacon și Kyra Sedgwick

Kevin Bacon și Kyra Sedgwick sunt căsătoriți de 31 de ani. S-au cunoscut în 1988 în timp ce filmau pentru Lemon Sky. Au 2 copii: un fiu, Travis și o fiică, Sosie.

Adam Brody și Leighton Meester

Adam Brody și Leighton Meester s-au cunoscut în 2010 în timp ce filmau pentru The Oranges. În 3 ani s-au logodit și în 2014 au avut o nuntă privată. Familia s-a mărit și acum cuplul are o fiică.

Emily VanCamp și Josh Bowman

Emily VanCamp s-a căsătorit cu soțul ei Josh Bowman în 2018. S-au întâlnit pe platourile de filmare la Revenge și sunt fericiți împreună și astăzi.

Daniel Craig și Rachel Weisz

Cei doi erau prieteni cu mult timp înainte de a filma Dream House în 2011. Craig și Weisz își păstrează relația extrem de privată și nu le place să fie în ochii publicului.

MAI MULT DESPRE: vedete