Românii au talent. Mihaela Rădulescu, cheia succesului sau veriga slabă a show-ului?

Noul sezon al emisiunii „Românii au talent“ a debutat senzaţional, iar audienţele au fost foarte mari săptămână de săptămână. În ciuda acestui fapt, aproape după fiecare ediţie au apărut controverse, iar cele mai multe au avut-o în centrul atenţiei pe Mihaela Rădulescu.

Primul scandal în care a fost implicat numele juratei de la Pro TV a pornit de la faptul că Mihaela Rădulescu s-a luat de două surori care au venit să danseze la „Românii au talent“. Una dintre fetiţe a fost acuzată de iubita austriacului Felix Baumgartner că este prea grasă pentru a face dansuri.

„Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine“, i-a spus jurata unei dansatoare. „Mie nu mi s-a părut că fata e grasă.

Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine“, i-a răspuns Andra Mihaelei Rădulescu. „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, la dans. Părerea mea a fost una calificată, a ta una populara. Păi atunci să vină toţi graşii să danseze“, a continuat diva de la Monaco.

La doar câteva săptămâni distanţă, Mihaela Rădulescu a scris pe blogul personal un text despre drepturile minorităţilor sexuale, afirmând că nu este de acord ca homosexualii să se comporte imoral pe stradă.

"Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că va numim aşa – dar, dacă vă asumaţi <<diferenţa>>, faceţi-o cu eleganţă, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi în fardurile lor.
Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi, ci respectaţi şi voi drepturile copiilor noştri de a creşte normal şi de alege...
drept"
, a scris vedeta pe blogul ei.

Imediat, asociaţia ACCEPT a dat publicităţii un comunicat de presă prin care condamnă declaraţiile Mihaelei Rădulescu, homosexualii din România afirmănd că vor formula o plângere la Consiliul Naţional pentru Combatere a Discriminării.
Pe lângă cei din asociaţia ACCEPT, Mihaela Rădulescu a fost pusă la zid şi de mai multe vedete din ţara noastră.

Mai mult decât atât, vedeta a fost obligată şi de cei de la Pro TV să-şi ceară scuze public pentru acele afirmaţii, deoarece numele ei este asociat acum cu cel al emisiunii „Românii au talent“.

6 Mai 2015