România: Top 7 cele mai fiţoase vedete

17 Octombrie 2011

Există persoane publice din România care, de foarte multe ori, demonstrează că nu dau doi bani pe imagine. Fac fix ce le taie capul, fără să se gândească dacă sau cum le va afecta comportamentul respectiv, întreaga carieră. Mulţi dintre ei mizează atât de tare pe calităţile pe care le au încât uită că imaginea este mai mult decât importantă. Vom discuta astăzi despre vedetele din România care, în accepţiunea actuală a cuvântului, sunt fiţoase.

Inna, pe primul loc

Devenită vedetă dintr-o dată, Inna ţine nivelul foarte sus. Se îngrozeşte când apar poze cu ea de dinainte să fie vedetă, adoră mărcile exclusiviste şi este înconjurată peste tot de bodyguarzi, gata oricând să o care şi pe braţe dacă are nevoie. Extrem de solicitată în afara ţării, Inna obişnuieşte să spună pas multor evenimente care se organizează în România, tocmai pentru că, nu-i aşa, este o vedetă de talie internaţională.

Ştefan Bănică Jr., un artist scump la vedere

Solistul a creat în jurul lui o imagine de om inabordabil şi, de fiecare dată când are ocazia, o susţine: "Nu sunt înnebunit să dau interviuri, nu sunt înnebunit să vorbesc despre munca mea, dar face parte din acest PR care este necesar". Bănică ţine garda sus, vorbeşte doar despre profesia lui, foarte puţin despre familie, şi îşi negociază contractele la sânge.

Mihaela Rădulescu, drăguţă cu interes

Fosta prezentatoare a emisiunii "Duminca în familie" este, în aparenţă, o vedetă extrem de deschisă, gata oricând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, dar şi publicului. În realitate, de foarte multe ori se întâmplă ca, fie din lipsă de timp sau de interes, să-şi selecteze apariţiile şi interviurile în funcţie de avantajele directe care-i sunt aduse: bani, vizibilitate sau promovarea unui nou produs. S-a văzut clar că, înainte de fiecare lansare sau înainte de fiecare nou proiect, vedeta devine extrem de deschisă, de vizibilă şi de dornică de a da chiar şi detalii picante despre relaţia ei, despre care în ultima vreme a spus că nu mai vrea să vorbească. Poza postată pe contul de Facebook al iubitului ei, de ziua lui, nu este chiar întâmplătoare.

Nicu Covaci, un artist supărat pe România

Solistul trupei Phoenix te sperie de cum îl vezi. Este genul de bărbat arogant şi agresiv care consideră că are în permanenţă dreptate. După exilul din Germania, unde a fugit înainte de Revoluţie, Covaci s-a întors supărat pe România, pe Electrecord şi pe Sergiu Nicolaescu. "Eu mă lupt cu un sistem mafiot. Am spart birouri, am băgat oameni în spital. Am devenit agresiv. Doamne fereşte, poate omor pe careva. Am opt ani de box", declara nu demult Covaci. "Sper să nu moară până nu plăteşte. El a fost unul din idolii mei. L-am prins pe stradă când era mare senator. I-am spus: nene, drepturile. A zis să nu îmi fac griji că se rezolvă. De atunci am rămas cu vorbele", a conchis artistul, referindu-se la conflictul pe care-l are cu Sergiu Nicolaescu.

Mircea Badea se crede perfect

Îşi spune părerea zgomotos ori de câte ori are ocazia, se laudă cu performanţele sale fizice, pune poze cu iubita în costum de baie pe blog şi adoră să se arate la maiou în emisiunea pe care o prezintă la Antena 3. În plus, are o capacitate incredibilă de a-i jigni fără rezerve pe cei care îndrăznesc să-şi spună o părere răutăcioasă la adresa lui. Schimbul de replici dintre el şi Radu Moraru, un nou duşman pentru antenist, vine să demonstreze cele spuse mai sus. "Mircea Badea, îţi fac plângere penală şi te chem şi în judecată, unde îţi voi cere mulţi bani. Voi cere CNA-ului să te sancţioneze drastic şi să nu mai zâmbească subţire la derapajele tale extrem de periculoase. Nu am chef, pe acest pământ extraordinar, să umblu cu bodyguarzi fiindcă tu, într-un acces de nebunie, sau imbecilii instigaţi care te urmează, puteţi trece la violenţe. Voi face acelaşi lucru şi cu Antenele care îţi permit un asemenea comportament huliganic şi periculos. N-am o problema că tu cu motanul faceţi milioane de euro, dar nu din vărsare de sânge, băieţi, nu din ameninţări şi blesteme!", a scris Radu Moraru pe blogul lui. "Naşul" a continuat că din cauza răfuielilor şi comportamentului vizavi de el, Badea a pierdut contractul de publicitate cu Toyota. "Am văzut preocuparea serioasă a cititorilor despre asocierea de imagine a companiei Toyota, lider mondial, cu îndemnul "Mori!!!". Din câte ştiu, Toyota a investit în cercetare miliarde de dolari tocmai ca să nu mori când ai o asemenea maşină! Reclama cu Toyota a fost scoasă de pe site-ul lui Mircea Badea".

Dupa cum era de aşteptat, Badea i-a răspuns din nou:

"Mitomanul Radu Marou’ face ce ştie mai bine: minte cu tupeu băsist. Îşi asumă ca un şmenar băsist lipsa reclamei Toyota de pe acest blog. Adevărul e unul singur: s-a terminat contractul. Eu conduc în continuare însă aceeaşi maşină.

De aia zic, dacă tot suntem atât de şmecher eu şi de băsist tu, e momentul pentru pariul cu cancerul faza pe citostatice. Cine minte să i se întâmple.

P.S.1 Cât despre plângerea penală pentru fantasmele tale cu ameninţări, fricos scopit, urmează un tratament medicamentos, boule, că şi aşa eşti prost grav, delirium tremens îţi mai lipsea.
P.S. 2 Mori !!!"

Maria Dinulescu, actriţă tânără cu pretenţii mari

Maria Dinulescu face parte din categoria artiştilor care se dau destul de greu abordaţi. Are o nevoie constantă de a demonstra că nu o interesează imaginea publică, însă i-a surâs la un moment dat ideea de a se combina cu Poponeţ, alias Codin Maticiuc, unul dintre cei mai vânaţi burlaci ai momentul, aflat întotdeauna în atenţia publicului.

Andrei Gheorghe, tatăl fiţoşilor

Atunci când a devenit el celebru, fiţoşii erau foarte puţini pe sticlă, poate chiar acesta este motivul pentru care fostul prezentator al concursului "Lanţul slăbiciunilor" a rămas încă un reper în acest sens. Sunt de notorietate momentele în care Gheorghe făcea un regal de jigniri şi apostrofări în direct, la TV. Întotdeauna, vedeta a ţinut să demonstreze că el este cel mai tare şi are întotdeauna dreptate.