România: Top 7 bărbaţi care au făcut sex cu mai multe vedete

17 August 2011

Despre femeile care au mai multe relaţii se spune că sunt uşoare, în schimb, despre bărbaţii care ies cu mai multe femei se spune că sunt experimentaţi. Despre aceştia o să discutăm, despre bărbaţii care au trecut prin mai multe paturi, despre bărbaţii care şi astăzi fac să suspine mai multe doamne în acelaşi timp.

Sunt faimoşi, au bani,  nu arată rău şi au un trecut amoros plin, din toate punctele de vedere.

1. Cătălin Botezatu, trecut amoros tulburător

Despre designerul român s-a spus de multe ori că ar fi gay, el fiind permanent urmărit de acest lucru şi încercând din răsputeri să demonstreze că nu este aşa. Probabil că acesta este unul dintre motivele pentru care vedeta a avut alături numai femei frumoase: Tania Budi, Dana Opşitaru, Valeria Marini, Vanda Vlasov sau Bianca Drăguşanu. Iubirea care i-a rămas întipărită şi astăzi în inimă este cea pe care a trăit-o când avea 19 ani, iar numele ei este Dana Opşitaru.

2. Mirco Maschio, italianul care nu se mai satură de vedetele din România

Italianul, om de afaceri, a intrat în vizorul presei din România în momentul în care a devenit iubitul Cristinei Spătar. Atunci, el părea un nobil venit din altă lume, care o cadorisea pe artistă cu felurite daruri, oferindu-i o viaţă mult peste ceea ce visase ea vreodată. După despărţirea care a şocat pe toată lumea, pentru că pregătirile pentru nuntă erau demarate, deja, Maschio s-a mai iubit cu artista Cristina Rus. Undeva, în anul 2003, prin patul italianului a trecut şi Bianca Drăguşanu, iar recent, afaceristul a fost subiect de scandal, el cuplându-se, pentru două zile, cu Oana Zăvoranu.

3. Dan Bitman, un adevărat crai mioritic

Deşi are o relaţie de peste 18 ani cu Liliana Ştefan, producătorul seriei "Cutiuţa muzicală", despre liderul trupei Holograf s-a scris în repetate rânduri că ar călca strâmb. Este un adevărat crai mioritic, şi exista o vreme când se spunea că nu-i scapă nimic din ce apare nou în showbizz, şi aici ne referim, evident, la femei. Printre vedetele despre care s-a spus că s-ar fi odihnit în brațele lui Dan Bitman se numără Roxana de la Trident, Tania Budi, Mihaela Rădulescu, Alina Chivulescu și altele mai puțin știute.

4. Dan Chişu: un îndrăgostit de profesie

Trecutul amoros al lui Dan Chişu este fără doar şi poate unul demn de filmele realizate la Hollywood. Cea mai dureroasă experienţă amoroasă e cea cu Manuela Hărăbor care, în urma relaţiei cu el, s-a ales cu un fiu. Andrei este autist, iar Chişu nu l-a recunoscut niciodată. După relaţia cu actriţa, bărbatul a fost cuplat multă vreme cu Mihaela Rădulescu, cu Rosana Oprea sau cu fostul manechin Maria Andrei. Se pare că nici Tania Budi sau Roxana de la Trident nu sunt străine de farmecele bărbatului.

5. Marian Ionescu, lider şi la femei

Șefu trupei Direcţia 5 a frânt multe inimi în rândul vedetelor. Este adevărat că au fost și multe speculaţii vizavi de iubitele lui, aici încadrând-o şi pe cea cu soprana Angela Gheorghiu, însă nu trebuie să trecem cu vederea relaţiile confirmate. Loredana Groza, Anna Lesko, Crina Abrudan, Gianina Corondan sau Catinca Roman l-au cunoscut pe Marian Ionescu în cele mai mici detalii.

6. Liviu Vârciu, bărbatul ale cărui iubite devin vedete

Este un bărbat la modă zilele acestea și reprezintă garanţia către succes a fetelor care-şi doresc să fie vedete. Singura lor obligație e să-l iubească... o vreme. După divorţul cu mare scandal de Adelina Pestriţu, craiul şi-a ridicat şi mai tare cota. Pe lista iubitelor lui Vârciu au trecut în timp Jojo, DJ Harra, Andreea Popescu, Andreea Bododel sau Diana Ştefănescu.

7. Elan Schwartzenberg, unul dintre cei mai râvniţi burlaci

Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu a devenit cunoscut în România după oficializarea relaţiei cu vedeta. După divorţul cu scandal, afaceristul a devenit o ţintă preferată de tinerele care-şi doresc bani şi celebritate. Iată, însă, că israelianul de origine română a ales cu cap. El a început o relaţie cu Anna Lesko, iubire care s-a consumat însă foarte repede, dar şi cu Loredana Constantin - fosta iubită a fotbalistului Bogdan Lobonţ. În prezent, afaceristul este implicat într-o relaţie cu o femeie de afaceri din România, Monica Hoffman.