România: Top 6 vedete trecute de 50 de ani

26 Aprilie 2011
Au trecut demult de prima tinereţe, dar asta nu înseamnă că a venit vremea să se închidă în casă şi să tragă obloanele. Sunt active, sunt urmărite de public, mai au multe de spus în meseria pe care şi-au ales-o şi, mai mult decât atât, sunt extraordinar de frumoase pentru vârsta lor. În concluzie, astăzi vom vorbi despre 6 dintre cele mai frumoase vedete feminine de la noi, femei de carieră care au reuşit să sfideze trecerea anilor.

1. Anastasia Lazariuc, sexy şi la 58 de ani

Artista s-a născut pe 6 iulie 1953, în Băcioi, Chişinău. Aliatul formei fizice de invidiat pe care o are este apa. Nu ţine niciodată dietă, dar are grijă să se hidrateze şi să ducă un stil de viaţă sănătos. "Am un regim de viaţă normal, nu haotic, nu pierd nopţile, adică mă respect şi respect totodată regula celor trei mese zilnice. Dacă mi se face foame între ele, un pahar cu apă salvează situaţia!", povestea artista la Pro TV.

2. Matilda Pascal Cojocăriţa, fosta Miss România are 53 de ani

Cântăreaţa de muzică populară s-a născut pe 4 octombrie 1958, Negreşti, în judeţul Vaslui. Fostă Miss România în anul 1979, Matilda Pascal Cojocăriţa are de ani de zile un prieten de nădejde împotriva kilogramelor în plus... varza. "Varza este o prietenă foarte bună a femeilor, cum spunea cineva. Conţine vitaminele C şi B, fiind folosită de multe femei în cură pentru detoxifiere şi în curele de slăbire. Varza mai este şi o sursă foarte bună de fibre.", a declarat vedeta pentru Libertatea.

3. Sofia Vicoveanca, o ţinută impecabilă la 70 de ani

Sofia Vicoveanca, pe numele ei real Sofia Fusa, s-a născut pe 23 septembrie 1941, în comuna Toporăuţi, judeţul Cernăuţi, România (actualmente în Ucraina). Nu s-a lăudat niciodată cu frumuseţea, pentru că niciodată nu a crezut că este frumoasă, însă învăţăturile pe care le-a primit în casa părintească i-au servit pe mai târziu. Pentru Sofia Vicoveanca asta înseamnă frumuseţe.

4. Angela Similea, eleganţa la 65 de ani

Artista s-a născut pe 9 iulie 1946, în comuna 1 Decembrie, judeţul Ilfov. Una dintre cele mai frumoase cântăreţe din România spune că secretul frumuseţii este stilul de viaţă echilibrat. "Nu ţin diete, dar am un regim alimentar echlibrat. Nu beau, nu fumez şi nu merg la femei", glumea Angela Similea, acum ceva luni, în timpul emisiunii Acces Direct.

5. Carmen Tănase, modernă la 50 de ani

Interpreta Flăcăricăi din telenovela "Regina" s-a născut pe 18 ianuarie 1961, la Ploieşti. Are o siluetă de invidiat, dar recunoaşte că îi este foarte, foarte greu să arate aşa. "Îmi place să mănânc de toate, dar mă abţin. M-am autoeducat în aşa fel încât acum nici nu îmi mai este poftă. Am renunţat la anumite alimente definitiv, cum ar fi pâinea, pastele, prăjelile sau carnea tocată. Dulciuri mănânc foarte rar", a mărturisit vedeta pentru Libertatea.

6. Stela Popescu, magnifică la 76 de ani

Actriţa s-a născut pe 21 decembrie 1935, în Bălţi, Basarabia. Stela Popescu, un etalon de frumuseţe pentru multe generaţii, mărturiseşte că întotdeauna a avut probleme cu greutatea şi că este într-o permanentă cură de slăbire. Secretul ei? Dieta celor 4 NU - nu zahăr - nu alcool - nu grăsimi - nu pâine.