România: Top 6 vedete grase, dar sexy

9 Mai 2011

Când spui despre cineva că este gras, te gândeşti la un "maldăr" de grăsime, multă celulită, multă mâncare în jur şi băuturi dulci. Există, însă, şi cazuri de femei, căci despre ele vorbim aici, carora chiar le stă bine atunci când au câteva kilograme în plus. Sunt voluptoase, sunt sexy şi reuşesc să întoarcă privirile celor din jur. Este adevărat că, în astfel de cazuri, este mai mult decât important outfit-ul. Toţi stiliştii sfătuiesc aceste persoane să îşi canalizeze "atenţia" vestimentară pe o zonă a corpului care le avantajează, reuşind astfel să facă să dispară zona cu probleme.

Într-o perioadă în care silicoanele, talia de viespe şi picioarele lungi, dar subţiri, apar pe toate paginile de ziar şi la toate posturile de televiziune, există însă şi vedete - departe de măsurile ideale 90-60-90 - care fac audienţă, cresc tirajele şi fac oamenii să spună: "Uau, ce bine arată!". În plus, senzualitate, sexualitate nu înseamnă neapărat forme ideale, ci şi inteligenţă, bun gust, bun simţ, diplomaţie, talent. Despre 6 astfel de cazuri vom discuta şi aştept ca, la final, să-mi spui care este părerea ta.

1. Gabriela Cristea, o plinuţă care a cucerit publicul

Vedeta se confundă cu show-ul "Noră pentru mama", iar isteria provocată după plecarea ei de la cârma emisiunii vine să demonstreze că fizicul nu este întotdeauna cel mai important. Vedeta TV are fluctuaţii de greutate importante în ultima vreme, de foarte multe ori fiind auzită că încearcă tot felul de regimuri de slăbire. Apropo de elementul despre care vorbeam mai sus, elementul care are rolul să distragă atenţia de la părţile inestetice, în cazul Gabrielei Cristea vorbim de zona decolteului şi, evident, de ochi.

Greutate estimată: 76 kilograme. Înălţime: 1,71 metri.

2. Monica Anghel, o artistă cu greutate

Este una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună voce de la noi, iar problemele de greutate au venit la pachet cu talentul extraordinar pe care îl are. Problema vizavi de aspectul ei i-a fost "eradicată" definitiv de un medic american care aproape că a ucis-o. Se întâmpla când avea 20 de ani şi, culmea, numai 53 de kilograme. Promiţându-i că îi va crea un abdomen de invidiat, medicul practic a măcelărit-o. "Vomitam sânge, iar în loc de două incizii aveam toată burta tăiată de la un capăt la celălat. După ce m-a văzut a doua zi, doctorul a fugit în America", a povestit Monica Anghel, într-una dintre ediţiile emisiunii "Conferinţa de presă", difuzată pe Antena 2. Din cauza suferinţei şi a durerilor, artista s-a gândit atunci la sinucidere însă, norocul a fost să-l cunoască pe fostul ei soţ, medic de profesie, care a reuşit să-i salveze viaţa, atât din punct de vedere fizic, cât şi estetic. Pentru a-şi ascunde kilogramele în plus, vedeta obişnuieşte să poarte foarte mult negru, rochii lungi, lejere, însă, în principal, foloseşte un machiaj puternic la nivelul feţei, în aşa fel încât îţi este greu să te uiţi spre alte zone ale corpului ei.

Greutate estimată: 79 kilograme. Înălţime: 1,67 metri.

3. Adriana Bahmuţeanu, un şef cu greutate

Despre Adriana Bahmuţeanu nu putem spune că a fost vreodată o femeie trasă prin inel. Întotdeauna a avut fluctuaţii de greutate, problemele acutizându-se, ca la orice femeie, după sarcină. Acest lucru însă nu o face mai puţin plăcută de public sau mai puţin sexy. Soţia lui Prigoană ştie să lucreze cu hainele şi cu liniile lor în aşa fel încât acestea reuşesc să ascundă problemele de greutate pe care le are. În ultima vreme, preferă să poarte colanţi negri şi bluze voluminoase, vaporoase, strânse toţuşi neglijent în talie, cu ajutorul unui cordon sau curea.

Greutate estimată: 70 kilograme. Înălţime: 1,67 metri.

4. Ozana Barabancea, kilogramele în plus, cartea ei de vizită

Artistă, care poate cânta de la operă până la jazz, a fost întotdeauna foarte mândră de aspectul ei. Pentru a întări acest lucru, Ozana a acceptat să pozele aproape nud, pentru a demonstra că şi grăsuţele o pot face. Aceasta s-a dezbracat şi a pozat senzual, într-un pat, acoperită doar cu un cearşaf. Este în permanenţă aranjată, iar kilogramele în plus sunt tocmai farmecul ei, fără de care, probabil, că nu ar mai avea atât de mult succes.

Greutate estimată: 79 kilograme. Înălţimea aproximativă 1,65 metri.

5. Oana Roman, o grăsuţă mândră de ea

Dezinvoltura şi siguranţa de care dă dovadă te face să omiţi kilogramele în plus pe care le are. Este invitată peste tot şi nimeni nu este deranjat de faptul că nu are tocmai forme ideale. În plus, fiica fostului premier este mulţumită de felul în care arată, fiind auzită de multe ori declarând că "la cei 34 de ani ai mei arăt mai bine decât multe dintre fetele de 21 de ani de astăzi". Este adevărat că la capitolul vestimentar nu face întotdeauna cele mai bune alegeri, însă nu se poate spune că este chiar o catastrofă.

Greutate estimată: 76 kilograme. Înălţime: 1,70 metri

6. Giulia Nahmany, greutatea, o problemă pentru ca nu-şi face griji

"Am intrat în sala de naşteri cu 105 kilograme şi am ajuns acasă cu 95", aceasta era situaţia în ianuarie când vedeta TVR a devenit mămică. Acum situaţia s-a mai ameliorat, a început să mai dea jos câteva kilograme, dar acest lucru nu a devenit o obsesie pentru ea. Nahmany consideră că cea mai importantă este fetiţa ei, ea merită toată atenţia, iar kilogramele în plus vin şi trec. Întotdeauna a avut de-a face cu ele, nu se mai sperie de apariţia lor. Între timp încearcă să le mascheze, folosind piese vestimentare închise la culoare, decoltate şi vaporoase.

Greutate estimată: 75 kilograme. Înălţime: 1,57 metri.