România: Top 5 cele mai sexy vedete din 2011

1 Ianuarie 2012
"Ce-i frumos îi place şi lui Dumnezeu". Aceasta este o zicală folosită foarte des de românii. Ce-i drept au şi de ce, pentru că mondenul din ţara noastră este plin de frumuseţi. Fie ele mai noi sau mai vechi şi anul 2011 se poate lăuda că a fost bucurat de doamne şi domnişoare frumoase şi sexz, din cap până în picioare.

1. Mădălina Ghenea, iubita lui Leonardo DiCaprio

În toamnă, publicul din România a aflat de existenţa Mădălinei Ghenea, o olteancă focoasă, vedetă în Italia, care l-a vrăjit de Leonardo DiCaprio. Comparată cu Eva Mendez sau cu Angelina Jolie, frumoasa româncă le-a sucit minţile italienilor, aşa cum a făcut şi cu cele ale românilor care abia au cunoscut-o. Are 23 de ani, este născută în Slatina şi a plecat din România la vârsta de 14 ani pentru un trai mai bun. A ajuns la Milano pe o ploaie torenţială, cu o hartă în mână şi zece castinguri la care trebuia să ajungă...

2. Nicoleta Luciu, o mamă sexy de tripleţi

Abia dacă au trecut trei luni de la cea mai mediatizată naştere din toate timpurile, naşterea tripleţilor Nicoletei Luciu, vedeta a făcut furori cu noua ei siluetă. În acest timp foarte scurt, cu o ambiţie de fier şi ajutor specializat, diva a reuşit să slăbească 23 de kilograme. "Am avut un şoc când m-am îmbrăcat cu un paltonaş măsura 38, care a crăpat pe mine. Când vezi că nu te mai încape nicio haină e cam nasol, aşa că o lună n-am ieşit deloc din casă", a declarat bruneta pentru CANCAN, recunoscând că, imediat după naştere, când s-a uitat în oglindă, a fost încercată de o puternică depresie.

3. Andreea Mantea, revelaţie în lumea piţipoancelor

Bruneta a fost asimilată mult timp drept încă una dintre piţipoancele din showbiz-ul autohton. Repetatele pictoriale în revistele pentru bărbaţi şi zvonurile despre relaţiile ei amoroase i-au creat brunetei o imagine de domnişoară nu tocmai serioasă. Lucrurile s-au schimbat însă după participarea la "Dansez pentru tine". Atunci publicul a descoperit o altă Andreea Mantea care astăzi este una dintre cele mai importante vedete de la Kanal D, cu două emisiuni în grila de programe. 

4. Ramona Bădescu, frumuseţea care nu ţine seama de vârstă

Vedeta face parte din categoria celor mai frumoase femei trecute de 40 de ani. La începutul lunii decembrie, românca a fost protagonista unei şedinţe foto realizată în Caraibe, iar rezultatul i-a lăsat fără cuvinte pe toţi cei care au văzut fotografiile. Secretele ei de frumuseţe sunt simple şi naturale. "Folosesc mierea ca masca pentru faţă, pentru curăţarea tenului, întrucât scoate toate impurităţile. Utilizez şi mult ulei de măsline pentru corp. Este foarte bun, hidratează pielea. Chiar şi pentru unghii folosesc ulei de măsline călduţ, ca să le întărească", povesteşte Ramona Bădescu. Ea mărturiseşte că îşi îngrijeşte părul cu o mască specială: "Pentru păr folosesc, o dată pe săptămână, o mască dintr-un gălbenuş, câteva picături de ulei de ricin, ulei de argan şi, bineînţeles, ulei de măsline.".

5. Elena Gheorghe, cea mai sexy mămică a sfârşitului de an

Pentru fosta componentă a trupei Mandinga, anul 2011 a însemnat, pe lângă satisfacţii profesionale, şi foarte multe împliniri în plan personal. Elena Gheorghe s-a căsătorit în august, iar pe 10 decembrie l-a născut pe Nicolas, primul ei copil. Pe toată durata celor 9 luni de sarcină, solista a afişat o silueta de invidiat şi acelaşi lucru s-a întâmplat şi la ieşirea din maternitate. "Sunt mai sexy ca oricând, da, şi cu un bebică acasă. Aşa am intrat, aşa am ieşit, pe tocuri, m-am refăcut repede, foarte repede. Numai la cezariană nu am fost pe tocuri, mi-a zis doctorul fără tocuri în sala de operaţie", a explicat proaspăta mămică.