România: Top 10 cele mai cuminţi vedete

16 Octombrie 2011
Chiar dacă pare greu de crezut, încă mai există în România vedete cuminţi. Sunt personaje publice care s-au ţinut în permanenţă departe de scandaluri, de fiecare dată au fost atente la apariţiile lor publice şi, mai mult decât atât, multe dintre ele au meritul de a fi vedete pentru că fac cu adevărat ceva în meseria pe care şi-au ales-o.

Olivia Steer, pe locul 1

Realizatoarea TV, o prezenţă veche în peisajul media, a avut întotdeauna decenţa de a-şi păstra intimitatea, fără a fi agresivă. Nu refuză interviurile, însă atunci când vorbeşte cu presa răspunde numai la întrebările care nu-i invadează în niciun fel viaţa privată. Căsătorită cu Andi Moisescu şi mama a doi băieţei minunaţi, Steer poate fi denumită pe drept cuvânt cea mai cuminte vedetă din România.

Analia Selis, locul 2

Tânără mignionă, venită tocmai din Argentina, a reuşit să-şi câştige statutul de artist cu normă întreagă în România. S-a ţinut în permanenţă departe de scandalurile, aproape clasice în showbizz-ul românesc, s-a căsătorit cu un român şi a devenit mămica unei fetiţe. Anul trecut, artista a reuşit să obţină şi cetăţenia română, îndeplinindu-şi astfel un vis pe care îl avea de mult timp.

Andra, pe locul 3

Are una dintre cele mai bune voci din România, a reuşit să se păstreze pe aceeaşi linie din momentul în care s-a lansat şi până astăzi, nu a intrat în conflicte şi nici nu a jonglat cu iubiţii asemenea multora dintre colegele sale. Andra vorbeşte cu plăcere despre viaţa ei, însă nu o face cu vulgaritate şi opulenţă. Nu-şi etalează sutele de perechi de pantofi la televizor şi nici nu vorbeşte despre cât de bun este la pat soţul ei, Cătălin Măruţă.

Paula Seling, pe locul 4

Artista şi-a câştigat admiraţia publicului, dar şi pe cea a colegilor ei, datorită sensibilităţii şi bunului simţ, calităţi de care a dat dovadă întotdeauna. Mai mult decât atât, graţie cunoştinţelor sale muzicale, artista a reuşit să câştige respectul colegilor de vârsta ei, dar şi pe cel monştrilor sacri ai muzicii din România. Paula Seling nu a intrat niciodată într-un scandal şi nici nu a încercat să se promoveze prin metode îndoielnice.

Monica Davidescu, pe locul 5

Este actriţă cu ştate vechi, are o relaţie de peste 10 ani cu Aurelian Temişan şi de aproape un an este mămica unei fetiţe superbe. Cuplul Davidescu-Temişan este un exemplu pozitiv pentru cei care, disperaţi să câştige faimă şi să-i recunoască lumea pe stradă, se mulţumesc cu puţin, cu scandaluri ieftine. Cei doi artişti şi-au păstrat demnitatea şi s-au mulţumit cu mai puţin succes, dar mai multă demnitate.

Monica Anghel, pe locul 6

Fostă câştigătoare a Cerbului de Aur, Monica Anghel este una dintre artistele vechi care, deşi nu a făcut compromisuri sau nu a fabricat scandaluri, a reuşit să se menţină pe val. A intrat în grupul Divertis, a devenit realizator radio, dar niciun moment nu a dispărut din atenţia publicului. Un alt mare merit al ei este faptul că nu şi-a schimbat stilul muzical de dragul publicităţii.

Horia Brenciu, pe locul 7

Brenciu este un artist polivalent. A devenit celebru datorită emisiunilor TV pe care le-a avut, dar când actualitatea nu l-a mai "acceptat", artistul a cotit-o către muzică. Indiferent de schimbările, de suişurile şi coborâşurile carierei sale, Horia Brenciu a mizat pe bun-simţ, neîncercând să facă un scandal ieftin dintr-o întâmplare a vieţii lui. Dovadă a calităţii sale stă noul său rol în show-ul de televiziune Vocea României, difuzat de Pro TV.

Alina Sorescu, pe locul 8

Cândva a fost virgina showbizz-ului de la noi, iar astăzi este doamna Ciucu. Chiar dacă are numai 25 de ani, Sorescu este o veterană a mondenului românesc. Bianca Drăguşanu sau Andreea Tonciu nici nu visau la statul de vedetă când Alina Sorescu susţinea concerte la televiziunea publică. Aşadar, într-o carieră mai veche de 15 ani, Alina Sorescu a reuşit să se păstreze pe linia de plutire, fără să renunţe la cei 7 ani de acasă.

Virgil Ianţu, pe locul 9

Veşnicul prezentator al show-ului "Vrei să fii miliardar" a ţinut întotdeauna garda sus. Chiar dacă o perioadă nu a fost în atenţia publicului, Ianţu şi-a păstrat demnitatea şi integritatea morală. Nu a făcut compromisuri de dragul celebrităţi, iar acest lucru nu poate decât să-i aducă beneficii pe termen lung.

Smiley, locul 10

Chiar dacă face parte din generaţia tânără de artişti, Smiley nu se aliniază cu vedetele care vorbesc la nesfârşit despre viaţa lor sexuală şi despre cumpărăturile pe care şi le-au făcut în strănătate. Artistului îi place foarte mult muzica, iar acest lucru îl ajută să aibă atât de multe lucruri de spus, încât cu greu îşi mai găsesc locul întrebările despre viaţa personală, la care oricum răspunde fugitiv.