România penală. 5 femei celebre care au avut probleme cu legea

4 Februarie 2015
Celebritatea nu te scapă de probleme, ba mai mult, atunci când eşti vedetă, dacă încalci legea apari imediat în presă, iar de justiţie nu te mai scapă nimeni.

Elena Udrea, la un pas de arest

Fostul ministru Elena Udrea este anchetat în dosarul „Gala Bute“, însă beneficiază de imunitate şi nu poate fi urmărit penal. Odată ajunsă în faţa procurorilor, Elena Udrea a încercat să se apere aruncând vina pe alţi oameni şi oferind noi piste pentru procurori.

Ea a afirmat că Sebastian Ghiţă şi-a făcut televiziunea cu ajutorul celor de la SRI, acuzându-l pe şeful interimar al SRI, Florian Coldea, că vrea să controleze ţara.

„Nu vreau ca Parlamentul să facă zid în fața Justiției, așa că le cer tuturor să voteze în favoarea încuviințării cererii DNA. Îmi voi dovedi nevinovăția în Justiție“, a spus Elena Udrea.

Oana Zăvoranu, probleme din cauza unui medic

Anul trecut, Oana Zăvoranu a ajuns în paginile presei britanice. Ea l-a şantajat pe medicul estetician Marek Vâlcu, căruia i-a cerut 10.000 de euro pentru a nu dezvălui în presă că el făcea operaţii ilegale.

Ea a fost prinsă în flagrant de oamenii legii, când lua banii, şi a fost anchetată, însă jurnaliştii englezi au notat că Oana Zăvoranu a fost arestată.

Alexandra Harra, arestată pentru depăşirea vitezei

La începutul anului trecut, presa tabloidă din ţara noastră scria că Alexandra Harra, fiica lui Carmen Harra, a fost arestată la New York pentru depăşirea vitezei.

„M-au oprit poliţiştii, am încercat să le fac ochi dulci, dar nu mi-a mers. M-am speriat foarte tare, mă gândeam că o să mă omoare mama. Mi-au pus cătuşele, m-au dus la poliţie, dar am reuşit să îmi plătesc cauţiunea“, afirma atunci Alexandra Harra.

Andreea Marin s-a judecat cu poliţia

La începutul anului trecut, Andreea Marin a rămas fără permis de conducere pentru că a condus cu o viteză prea mare prin Bucureşti. Ea rula cu 104 kilometri pe oră, iar iniţial a spus că respectă decizia oamenilor legii, care i-au suspendat permisul pentru 90 de zile şi i-au dat o amendă de 800 de lei.

Însă, apoi ea s-a răzgândit şi a contestat în instanţă procesul verbal. După mai multe luni, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au dat verdictul: cererea vedetei a fost respinsă, iar decizia poliţiştilor rămâne valabilă.

Dora Costin, arestată pentru că făcea videochat ilegal

În anul 2013, fostul iepuraş Playboy Dora Costin a ajuns în arest, pentru că făcea videochat ilegal. Tânăra din Bistriţa era cunoscută la acea vreme în toată ţara, deoarece fusese implicată în mai multe scandaluri mondene.