România mondenă: Vedetele fac lucruri trăsnite. 7 întâmplări de pomină

21 Martie 2012

Viaţa vedetelor e, cu certitudine, o sursă de inspiraţie pentru scriitori. Fac lucruri care mai de care mai ciudate şi, de multe ori, lipsite de logică. Sigur, trebuie să recunoaştem că publicitatea este o miză importantă în aceste cazuri. Notorietatea şi vizibilitatea sunt, fără doar şi poate, instrumentele prin care vedetele ajung la borcanul cu miere, adică la bani.

 

Oana Zăvoranu a dat petrecere în cinstea pisoiului Marty

"El vrea să nu mai meargă la Balaure, care e medicul veterinar, să mai poată umbla cu alte pisci şi să fie mai puţin fotografiat.", acestea sunt dorinţele pe care şi le-a pus "iubitul" Oanei Zăvoranu de ziua lui, dezvăluite chiar de stăpână la Cancan TV. Sărbătoritul a fost evident vestitul Marty pe care vedeta îl iubeşte mai mult decât orice... sau cel puţin aşa spune. Ca să-i demonstreze dragostea ei nemărginită, "mami" i-a făcut o petrecere surpriză. Sushi, tort de şoricei din ciocolată, cadouri scumpe şi tot ce îşi poate dori un pisoiaş au fost ingredientele party-ului. De asemenea, Oana i-a dat şi premiul pentru cel mai cuminte motan, un peştişor de aur.

Oana Lis, la amanet pentru o pereche de pantofi

Soţia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a fost surprinsă zilele trecute în timp ce ieşea dintr-un amanet. Roşcata nu a negat veridicitatea informaţiei, confirmând că a fost la amanetul respectiv, explicând care a fost motivul... "Am fost, e adevărat. Mi-am amanetat un inel din aur şi alte bijuterii pentru că doream să-mi cumpăr o pereche de pantofi de fiţe. Viorel nu ştie nimic despre asta. Sper să câştige la păcănele cât mai repede, să-i iau banii şi să mă duc să-mi recuperez inelul amanetat. Ţin foarte mult la acea bijuterie, dar nu aveam altă variantă pentru a face rost de banii respectivi", a declarat doamna Lis în exclusivitate pentru Libertatea.

Foto: Libertatea

Andreea Bălan s-a îmbrăcat în bani

Chiar dacă nu a dorit niciodată să pozeze în Playboy, Andreea Bălan mai are puţin şi apare goală, gratis. Convinsă că formele ei atrag privirile tuturor şi stârnesc pasiuni care mai de care mai nebănuite, fosta componentă a trupei Andre face ce face şi îşi mai dă câte o hăinuţă jos. Aşa s-a întâmplat şi acum, în timpul campaniei de promovare a celui mai nou material semnat de ea. Vedeta a pozat aproape dezbrăcată, lâsându-şi acoperite părţile intime cu bancnote de 100 de lei. "Acele fotografii promovează noul meu cântec Money Love. Are un mesaj pentru toate domnişoarele să nu-şi vândă dragostea pe bani. Sper ca această melodie să aibă succes. Cred că toată lumea a văzut acele fotografii. Pozele sunt ironice, sunt în contradicţie cu mesajul cântecului. Am pus materialismul la zid. Mi-am pus nişte bănuţi lipiţi cu scotch", a declarat Andreea Bălan la emisiunea Răi da' buni, de la Antena 2.

Cristina Stamate, la cazinou şi apoi la shopping de pantofi

Şi actriţa Cristina Stamate are un mod special de a face rost de bani ca să-şi cumpere încălţări. Bunăoară, după ce a fost văzută ieşind recent dintr-un cazinou din zona Sălii Palatului, actriţa a explicat care a fost motivul halucinant pentru care a poposit în sala de jocuri. "E adevărat că am fost sâmbătă şi am jucat câteva ore în compania unui prieten. Am jucat pe banii lui şi am câştigat contravaloarea a două perechi de pantofi pe care mi i-am cumpărat", a declarat Cristina Stamate, citată de Libertatea.

Magda Catone, în tandreţuri cu iubitul

Actriţa, care la sfârşitul anului 2010 s-a aflat într-un proces de divorţ la care a renunţat până la urmă, îşi trăieşte în continuare povestea de dragoste cu amantul deşi soţul ei, Şerban Ionescu, este paralizat. Cei doi amorezi au fost surprinşi de paparazzi zilele trecute, în focul pasiunii. Asemeni unei adolescente, actriţa şi-a sărutat şi mângâiat iubitul, semn că dragostea lor nu poate fi distrusă de nimic.

Cătălin Măruţă şi-a făcut soţia să plângă, dar a regretat

Moderatorul emisiunii Happy Hour a încercat să-i facă o farsă soţiei lui, dar reacţia aceasta nu a fost chiar cea pe care ar fi aşteptat-o el. Conform scenariului pus la punct de Măruţă, Andra a fost luată de un taximetrist care, în loc să o ducă la destinaţie, a blocat uşile maşinii şi a sechestrat-o. Speriată, cântăreaţa a făcut un atac de panică şi a început să plângă isteric.

"Sincer, n-am crezut că o să iasă aşa. Taximetristul nu era fioros. Socrul meu era să facă infarct, soacra mea plângea şi nu mai ştia ce să facă. Aura, cumnata mea, a sunat la 112, Sebi, cumnatul meu, plecase cu maşina să o caute. Şi toţi mă sunau pe mine, iar totul era o farsă Happy Hour"
, a spus, vizibil afectat, Măruţă.

Daniela Gyorfi i-a arătat chiloţii, în direct, lui Măruţă

Invitată în platoul emisiunii, nonconformista artistă a purtat o rochie extrem de sexy care l-a inspirat din plin pe moderator. Printre altele, acesta a întrebat-o dacă poartă lenjerie intimă. Directă şi fără false pudori, blonda s-a întors cu spatele la cameră şi i-a răspuns la întrebare lui Cătălin Măruţă. Concluzia a fost simplă: Daniela Gyorfi avea lenjerie intimă.