România mondenă: Vedete dezbrăcate pe reţelele sociale. 6 imagini incitante!

24 Februarie 2015
În încercarea disperată de a atrage atenţia, celebrităţile postează pe internet diferite fotografii în care apar goale, spre deliciul fanilor.

Andreea Bălan şi-a acoperit sânii cu mâna

Zilele trecute, Andreea Bălan şi-a lăsat fanii de pe Instagram cu gura căscată. Cunoscută ca fiind o vedetă care ţine foarte mult la imaginea ei, ea şi-a surprins publicul când a postat pe internet o fotografie în care apare complet goală şi îşi acoperă sânii cu mâna.

Alessia a recidivat

După ce anul trecut a postat pe internet o fotografie realizată înainte de filmarea unui clip, în timp ce stătea pe un scaun, avea doar chiloţi pe ea şi cineva îi aranja părul, zilele trecute Alessia a postat pe internet o nouă poză în care apare goală.

De această dată, solista este complet dezbrăcată, se află în baie, în cadă, iar în dreptul corpului ei este un buchet imens de flori.

Inna, dezbrăcată în poze alb-negru

În ultimele săptămâni, Inna a început să pună pe reţelele sociale mai multe fotografii în care apare dezbrăcată. Imaginile sunt alb-negru, iar artista îşi acoperă sânii cu mâna.

Alexandra Stan îşi promovează piesele dezbrăcată

De când nu mai lucrează cu Marcel Prodan, fostul ei iubit şi manager, Alexandra Stan a început să-şi promoveze piesele mai mult dezbărcată, decât îmbrăcată.

La sfârşitul anului trecut, ea a postat pe Facebook mai multe fotografii în care îşi acoperea sânii cu mâinile sau cu pletele.