România mondenă: Vedete care sunt împreună, dar neagă relaţia

26 Iunie 2013
Viaţa privată a vedetelor nu mai este de mult un secret pentru publicul larg, în special din cauza tabloidelor şi a emisiunilor de scandal din ţara noastră. Aşa se face că unele vedete care chiar ţin la intimitatea lor preferă să nu recunoască faptul că sunt implicate emoţional într-o relaţie, chiar dacă paparazzi le surprind la braţ alături de persoana iubită.

Alexandra Stan spune că nu a avut o relaţie cu Marcel Prodan

De-a lungul timpului, paparazzii au surprins-o pe Alexandra Stan la braţ cu impresarul ei, Marcel Prodan. Vedeta nu a recunoscut însă niciodată că acesta este şi iubitul ei, ba mai mult, după ce a fost bătută de Marcel, cântăreaţa a afirmat că el nu a fost niciodată iubitul ei.

„Cel care m-a bătut nu era iubitul meu. În şase ani au fost şi mici flirturi şi aventuri dar nu eram împreună, nu formam un cuplu din punctul meu de vedere. Nu aveam o relaţie de iubire. Dacă doi oameni se iubesc, nu-şi fac asta. Dacă iubeşti un om, nu-l faci să arate aşa cum arăt eu acum. Cât despre flirturile cu el, era inevitabil, trăiam cu el, era la fel de des în jurul meu precum tata sau mama“, a spus Alexandra Stan.

Gina Pistol spune că este doar o bună prietenă de-a lui Alin Cocoş

După mai multe relaţii de dragoste încheiate catastrofal pentru Gina Pistol, se pare că fostul iepuraş Playboy şi-a găsit alinarea în braţele unui foarte bun prieten. Gina Pistol a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se „caza“ pentru o noapte la Alin Cocoş, însă cei doi neagă că ar avea o relaţie de iubire.

Cu toate că prietenii celor doi afirmă că Gina şi Alin formează un cuplu, ei nu vor nici în ruptul capului să recunoască faptul că se iubesc.

„Cu Gina este fix o relaţie de prietenie şi punct. O cunosc de 10 ani. Pur şi simplu suntem prieteni, nu există nicio simpatie mai nouă sau mai veche între noi“, a spus Alin Cocoş. Acesta a fost completat şi de Gina Pistol. „Avem câţiva prieteni comuni, ne ştim de 12 ani. Nu am cunoscut-o pe Elena Udrea. Dacă ar fi să fiu cu Alin, mi-ar plăcea să o cunosc şi nu m-ar deranja să-mi fie soacră. Dacă aşa ne e dat, o să fim împreună“, a spus vedeta.

Andreea Marin se afişează la braţ cu medicul Tuncay Ozturk

După divorţul de Ştefan Bănică, Andreea Marin nu a părut foarte afectată. A spus mereu că viaţa merge înainte şi că se va descurca şi singură. Apoi, la doar câteva luni după ce a anunţat că se desparte de Ştefan, Andreea a început să apară la braţ cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul la care merge de câteva luni bune.

Chiar dacă nu a vrut niciodată să confirme sau să infirme relaţia cu medicul, gurile rele spun că Andreea Marin avea o aventură cu Tuncay încă de pe vremea când aceasta era căsătorită cu Ştefan Bănică.

„Nu o să mărturisesc la televizor dacă sunt îndrăgostită sau nu. Cert este că, în acest moment, eu şi Tuncay suntem într-o legătură de suflet. Familiile noastre sunt familii normale, nu sunt învăţate cu aceste presiuni mediatice. Nu ne e uşor“, a spus Andreea Marin.

Iulia Vântur spune că nu se iubeşte cu actorul indian Salman Khan

Presa din India anunţa în urmă cu puţine luni că Iulia Vântur este noua iubită a lui Salman Khan şi că cei doi se gândesc deja la nuntă. Dacă pentru mai mult timp nimeni nu a oferit nicio informaţie în legătură cu relaţia celor doi, acum Iulia Vântur a încercat să facă lumină.

„Sunt în vacanţă în Asia. M-am bucurat până acum de linişte, pentru că nu am avut semnal. Am fost peste tot prin Asia. Călătoresc. Am fost undeva pe munte şi acolo chiar nu am avut semnal, doar părinţii mei şi apropiaţii ştiau cum să dea de mine. Am văzut că s-au creat tot felul de scenarii, evident neadevărate. Îl cunosc pe Salman Khan, suntem prieteni şi asta e tot. Nimic mai mult“, a spus Iulia Vântur.

Smiley şi Sore neagă că s-ar iubi

Tot mai multe voci afirmă că Sore şi Smiley formează un cuplu de mai multe luni, însă cele două vedete neagă acest lucru. Tabloidele au afirmat chiar că cei doi cântăreţi au petrecut Paştele împreună în Moldova, acolo unde au fost cu rulota.

„Aceste speculaţii sunt doar amuzante, am fost surprinsă când am văzut ştirile despre mine şi Smiley. Amândoi am spus că nu formăm un cuplu, însă nimeni nu ne crede. Nu este prima oară când apar astfel de zvonuri, iar eu cred că se datorează faptului că mulţi oameni încă pun sub semnul întrebării o prietenie între un bărbat şi o femeie“, a spus Sore.