România mondenă: Top 8 cei mai doriţi bărbaţi din showbiz. Vezi de ce!

12 Iunie 2012
Abdomene bine lucrate la sală, videoclipuri incendiare, ţinute sexy şi mişcări ucigătoare... aşa îşi cuceresc bărbaţii din showbiz-ul românesc fanele.  Şi trebuie să recunoaştem că unii dintre ei sunt bărbaţi bine, care ar putea să cucerească o femeie cu o singură privire. Au sex appeal, corpuri de invidiat şi zâmbete şăgalnice. Sunt cei mai sexy bărbaţi şi vă invităm să-i admiraţi!

Smiley, burlacul momentului

Fără nicio urmă de-ndoială, Smiley este unul dintre cei mai doriţi bărbaţi ai momentului. Este tânăr, sexy, are succes şi, cel mai important, este singur. De săptămâna trecută, Smiley a devenit un bărbat fără obligaţii. Despărţirea de Laura a şocat multă lume, dar a bucurat şi foarte multe femei, care acum au cale liberă spre inima artistului.

Dragoş Bucurenci este bisexual?

Dragoş Bucurenci a frânt inimile multor femei atunci când a scris pe blogul personal că este bisexual. Mărturisirea a fost făcută în contextul unei poveşti relatate de un prieten de-al său, care spunea că iubita lui face sex şi cu femei. Cu toate că s-a zvonit că ar fi avut relaţii cu mai multe vedete din România, Dragoş Bucurenci nu s-a afişat niciodată cu o iubită. Noi nu ştim sigur dacă este sau nu bisexual, dar ştim cu certitudine că Dragoş este un bărbat sexy pe care multe femei în admiră.

Victor Slav, un pachet de muşchi

Victor Slav este genul de bărbat care ar atrage privirile chiar dacă nu ar fi vedetă. Cu un corp bine lucrat la sală şi cu un zâmbet perfect, Victor a sucit minţile multor femei. Însă, inima lui este dată unei singure fete, Anda Adam este fericita posesoare.

Alex Velea, băiatul cu abdomenul perfect

Despre Alex Velea nu putem spune decât un singur lucru: pătrăţele. Are un abdomen atât de bine definit, încât merită admirat numai şi pentru sutele de ore pe care le petrece la sală. Nu mai punem la socoteală şi cel mai recent videoclip al artistului, "Când noaptea vine", în care a zăpăcit femeile din ţara largă cu mişcările sale sexy.

Andi Moisescu, soţul perfect

Poate unele dintre voi se vor întreba ce caută Andi Moisescu în topul nostru. Ei bine, noi considerăm că-şi merită acest loc şi pe bună dreptate. La cei 40 de ani ai săi, Andi are o familie perfectă, este soţul ideal şi reuşeşte să cucerească orice femeie cu umorul său caracteristic. Cum să nu-ţi doreşti un astfel de bărbat?

Radu Vâlcan, fotomodelul cu zâmbet perfect

Radu Vâlcan şi-a început cariera ca fotomodel, deci nu încape urmă de-ndoială că este un bărbat frumos. Înalt, bine făcut, cu un zâmbet ucigător, Radu a cucerit mult femei. Însă, în prezent, aparţine Adelei Popescu cu care are o relaţie de un an de zile.

Florin Dumitrescu, cel mai sexy bucătar

Florin Dumitrescu este cea mai recentă apariţie din showbiz-ul românesc. Juratul de la MasterChef a reuşit să cucerească inimile multor femei nu numai cu ajutorul preparatelor minune care ies din mâinile lui, ci şi cu zâmbetul său ştrengăresc şi look-ul uşor neglijent. Din păcate, inima lui aparţine iubitei sale, dar de bucatele făcute de el ne putem bucura toate. 

Connect-R, un bărbat şarmant

Connect-R este un bărbat care nu numai că arată bine, dar are şi foarte mult sex appeal. Mai mult, artistul are nişte mişcări de dans care te cam fac să-ţi fugă mintea aiurea.