România mondenă: Top 7 vedete care nu arată bine în costum de baie

29 Iulie 2013
Unele vedete de la noi sunt de-a dreptul obsedate de imaginea lor şi ar face absolut orice ca să arate perfect. Dar, cum nu există pădure fără uscături, alte "dive" uită uneori că vine vara şi trebuie să se îmbrace în costumul de baie.

Iată câteva vedete care nu arată deloc bine pe plajă, în costum de baie:

Oana Lis

Deşi ţine o dietă şi a reuşit să slăbească puţin, Oana Lis este în continuare o apariţie inedită pe plajă, şi nu în sens pozitiv. Soţia fostului primar al Capitalei nu se jenează de kilogramele sale în plus şi pozează în ipostaze care mai de care mai îndrăzneţe.

Oana Zăvoranu

Pentru Oana Zăvoranu imaginea este extrem de importantă. Fosta soţie a lui Pepe munceşte mult la sală pentru se menţine în formă, vizitează des saloanele de înfrumuseţare, dar cu trecerea timpului nu se poate lupta. Când poartă costum de baie se vede clar că pielea de pe abdomenul vedetei începe să se lase.

Nadia Comăneci

Semnele trecerii timpului şi-au pus amprenta şi asupra fostei gimnaste Nadia Comăneci. Celulita şi-a făcut apariţia pe picioarele Nadiei, în ciuda anilor întregi de antrenamente sportive dificile.

Oana Roman

Oana Roman are de multă vreme probleme majore cu kilogramele în plus. Orice ar face, pare să nu dea deloc rezultate. De aceea, atunci când îmbracă un costum de baie, Oana îşi pune şi mai mult în evidenţă corpul supraponderal.

Andreea Tonciu

O fotografie recentă o arată pe Andreea Tonciu într-un costum de baie care nu o avantajează absolut deloc. Deşi asistenta TV are o siluetă de invidiat, decolteul său arată cel puţin bizar. Sânii vedetei par anormal de depărtaţi.

Iuliana Marciuc

La cei 46 de ani ai săi, Iuliana Marciuc pare să se lupte serios cu celulita şi pielea lăsată. În costum de baie, toate defectele vedetei TV ies la "lumină". Iubita lui Adrian Enache nu pare să acorde prea multă atenţie formei sale fizice.

Daniela Crudu

Cu câteva luni în urmă, Daniela Crudu era "acuzată" că s-a îngrăşat cam mult. Probabil afectată de remarcile răutăcioasă, Cruduţa a slăbit atât de mult încât pare să fie la un pas de anorexie. Surprinsă într-un costum de baie în timp ce filma pentru emisiunea "Vedete la apă", Daniela Crudu îşi expune picioarele care par numai piele şi os.