România mondenă: Top 7 mirese supersexy din anul 2012. Vezi cum arată!

15 August 2012
Foarte multe vedete autohtone au ales să-şi unească destinele în acest an, iar evenimentele nu au trecut neobservate de presa din întreaga ţară. Vă prezentăm în continuare care au fost, din punctul nostru de vedere, cele mai frumoase şapte mirese ale anului 2012.

1. Dana Rogoz s-a cununat religios la Palatul Mogoşoaia

Cea mai fericită zi din viaţa Danei Rogoz a avut loc la Mogoşoaia, acolo unde vedeta şi-a unit destinele cu regizorul Radu Dragomir.

Nunta celor doi a ieşit exact aşa cum şi-au plănuit, iar Dana a fost o mireasă foarte frumoasă.

2. Giulia Anghelescu s-a măritat cu fratele lui Huidu

O altă mireasă sexy a fost şi cântăreaţa Giulia, care a ales să facă în aceeaşi zi atât cununia religioasă, cât şi botezul fetiţei sale.

Giulia Anghelescu s-a căsătorit cu Vlad Huidu, fratele „cârcotaşului“ Şerban Huidu.

3. Elena Gheorghe l-a avut ca naş pe Nicu Gheară

Cântăreaţa Elena Gheorghe şi-a unit destinele în faţa Domnului în acest an cu Cornel Ene, după ce cununia civilă avusese loc în urmă cu un an.

Vedeta l-a avut ca naş pe Nicu Gheară, iar înainte cu o zi de nuntă şi-a botezat băieţelul în vârstă de şapte luni.

4. Anca Neacşu nu este obişnuită cu verigheta

Fosta componentă a trupei A.S.I.A. a avut parte de o nuntă ca în filme şi a spus că este foarte frumos să fii femeie măritată. Anca Neacşu a afirmat însă şi că nu este obişnuită cu verigheta, deoarece ea nu poartă bijuterii.

5. Nicoleta Luciu a devenit doamna Csergo

Una dintre cele mai frumoase femei din România a devenit, din luna aprilie a acestui an, doamna Csergo. Nunta Nicoletei Luciu a avut loc la Miercurea Ciuc, iar printre invitaţi s-au aflat multe vedete autohtone.

6. Sorana s-a căsătorit în Bucureşti

O altă fostă componentă a trupei A.S.I.A. a ales să se căsătorească în acest an. Este vorba despre Sorana Mohamad, care şi-a unit destinele cu Paul Moga, un prieten din copilărie al artistei.

7. Diana Bişinicu a respectat tradiţiile machidoneşti

Ultima în topul nostru este fosta componentă a trupei POPS, care a fost năşită de Gabriela Cristea şi de soţul ei, Marcel Toader.

Diana Bişinicu s-a căsătorit la Constanţa şi a respectat cu sfinţenie tradiţiile machidoneşti.