România mondenă: Top 6 vedete petrecăreţe care-şi duc viaţa în cluburi

2 Aprilie 2012

Vedetele autohtone sunt mari amatoare de distracţie. Localuri de fiţe, muzică până în zori şi şampanie fină sunt ingredientele perfecte pentru o seară reuşită.

1. Cosmina Păsărin şi-a pierdut job-ul din cauza cluburilor

Cosmina Păsărin s-a transformat dintr-o simplă petrecăreaţă, într-o profesionistă. Meseria de MC (n.r. maestru de ceremonii) i se potriveşte mănuşă Cosminei, ea fiind una dintre primele vedete autohtone care au ales să facă bani petrecând şi întreţinând atmosfera prin cluburi. Însă, un astfel de job are şi dezavantaje. În urmă cu doi ani, Cosmina a pierdut un contract cu TVR-ul din cauza unor poze indecente făcute într-un club. Uneori, distracţia costă.

2. Daniela Crudu şi-a pierdut iubitul după o noapte în club

Cruduţa este o mare iubitoare de distracţii nocturne. Nu se dă niciodată în lături de la o petrecere pe cinste cu băutură, muzică şi voie bună. Însă, a venit un moment în viaţa ei când a trebuit să "plătească" pentru distracţie. Relaţia ei cu fotbalistul Mihai Costea s-a încheiat din cauza unei nopţi petrecute de cei doi într-un club, chiar înaintea unui meci de fotbal. După escapadă, Costea a fost amendat cu 30 de mii de euro, de către patronul Stelei, iar Daniela s-a văzut nevoită să pună punct relaţiei pentru binele lui "Nilă".

3. Radu Mazăre este un mare petrecăreţ

Despre Radu Mazăre şi petrecerile sale s-a scris mult în presa mondenă. Primarul Constanţei ştie să se distreze oriunde s-ar duce. Însoţit mereu de femei frumoase, edilul constănţean nu este străin de niciun club de fiţe din Bucureşti sau de pe litoralul românesc. Şi pentru că nu se uită la bani atunci când vine vorba de distracţie, notele de plată sunt scrise numai in mii de euro.

4. Cătălin Botezatu şi-a făcut clubul lui

Viaţa lui Cătălin Botezatu nu a fost niciodată lipsită de nopţi de pomină, băutură, femei frumoase şi muzică până în zori. Şi pentru că îşi petrecea mai toate weekend-urile prin cluburi, designerul s-a hotărât să-şi deschidă propriul său club. Şi nu orice fel de club, ci unul de lux. Astfel, Cătălin Botezatu a devenit acţionarul celui mai elegant club din ţară. Un local cu o capacitate de peste 5.000 de persoane, unde notele de plată sunt de ordinul miilor de euro, iar petrecerea ţine până la răsăritul soarelui.

5. Oana Roman organizează petreceri

Pozele cu Oana Roman şi iubiţii ei mai tineri, cu care petrecea prin cluburi, au ţinut prima pagină a ziarelor pentru o lungă perioadă de timp. Fiica cea mică a lui Petre Roman este "de-a casei" în mai toate localurile de fiţă din Bucureşti. Oana este prezentă la toate petrecerile din lumea mondenă, pe cele mai multe dintre ele le organizează chiar ea.

6. Gina Pistol, o prezenţă sexy

O altă petrecăreaţă cu "acte-n regulă" este Gina Pistol. Blonda sexy câştigă sume frumuşele după o noapte în club. Vedeta Playboy întreţine atmosfera în localurile de lux sau defilează prin cluburi in desuuri sexy.