România mondenă: Top 6 mame în costume de baie. Vezi cum arată!

13 Iunie 2012

Vara este cel mai minunat anotimp. Plajă, soare, mare şi costume de baie. Şi chiar dacă pentru multe vedete venirea verii înseamnă diete, sală şi multe ore pe stadion, rezultatele sunt pe măsura efortului: un trup perfect, numai bun de admirat. 

Anca Ţurcaşiu, sexy la 42 de ani

Anca Ţurcaşiu arată la 42 de ani mai bine decât multe puştoaice de 20 de ani. Vedeta a reuşit să surprindă foarte mulţi bărbaţi când a apărut într-un pictorial sexy, în costum de baie. Printre ei se numără şi Mircea Badea. "Sunt extaziat de cum arată doamna Ţurcaşiu, care am înţeles că are 40 de ani şi a vrut să facă nişte poze. Eu cred şi mi se pare legitim şi corect că a vrut să le umilească pe duduile astea din showbiz. Un singur cuvânt am a spune, şi anume <impecabil>. Deci, da, aşa da. Vrei să pozezi sexy, păi, hai să vedem cu ce. Uite, aşa da", spunea Mircea Badea privind pozele Ancăi Ţurcaşiu. Trebuie să adăugăm şi că Anca are un fiu de 13 ani. Admiraţia este şi mai mare!

Dana Săvuică, pictoriale sexy la 42 de ani

Dana Săvuică (42 de ani) are o fată, de 18 ani, la fel de frumoasă ca ea. Şi pentru că fetele Săvuică au cu ce se mândri, au pozat, recent, într-un pictorial sexy. 

Mihaela Rădulescu, un corp bine lucrat

Mihaela Rădulescu (42 de ani) are un fiu de 6 ani şi arată senzaţional în costum de baie. "Arăt mai bine ca la 30 de ani. La 50 de ani mă văd cu aceeaşi linişte de azi, sigur, ceva mai înţeleaptă, căci aşa evoluăm toţi, şi, de ce nu, mai frumoasă ca acum", declara vedeta pentru Pro TV Magazin.

Andreea Esca, o mămică sexy

La cei 40 de ani, Andreea Esca are 2 copii şi o condiţie fizică de invidiat. Vedeta se întreţine cu sport şi, recunoaşte, că este atentă la ce şi cât mănâncă. 

Andreea Bănică, sexy la grătar

Andreea Bănică (32 de ani) este mama unei fetiţe de trei ani. Şi chiar dacă rolul de mamă îi ocupă foarte mult timp, cântăreaţa nu uită de siluetă şi diete. De aceea, artista arată foarte bine în costum de baie, pe care îl poartă chiar şi la grătar.

Loredana, o mamă în formă

Loredana Groza (42 de ani) este mama unei fete de 13 ani şi posesoarea unei siluete de invidiat. Mai mult, vedeta a recunoscut că nu este adepta dietelor şi că este o norocoasă când vine vorba de condiţia sa fizică.