România mondenă: Top 6 femei de succes ale anului 2012. Vezi care sunt!

28 Decembrie 2012
În topul milionarilor din România nu se regăsesc foarte multe femei, însă cele care şi-au făcut loc în „Liga Bogaţilor“ au averi fabuloase, la care mulţi dintre noi nici măcar nu visează.

Camelia şi Corina Voiculescu, 650 de milioane de euro

Cele mai bogate femei din România, potrivit topului Capital, sunt fiicele lui Dan Voiculescu, Camelia (foto) şi Corina. Averea celor două surori se ridică la 600-650 de milioane de euro. Potrivit topului Forbes, Camelia şi Corina Voiculescu au o avere de doar 125 de milioane de euro.

Veronica Guşă de Drăgan, 450 de milioane de euro

Veronica este fiica generalului Guşă, şef al Marelui Stat Major al Armatei Române, până în anul 1989. Ea s-a căsătorit cu Iosif Constantin Drăgan, iar după decesul acestuia, Veronica Guşă de Drăgan a devenit unicul acţionar al grupului de firme moştenit. Averea ei, conform revistei Capital, este de 450 de milioane de euro, în timp ce revista Forbes notează că Veronica are 500 de milioane de euro.

Anca Vlad, 84 de milioane de euro

Fondatoare al unuia dintre cele mai puternice businessuri din industria de medicamente, Anca Vlad şi-a făcut loc printre cei mai bogaţi oameni din România. Potrivit topului Capital, Anca Vlad are o avere de 84 de milioane de euro, în timp ce Forbes anunţă că femeia de afaceri  deţine doar 65 de milioane de euro.

Luchi Georgescu, 46 de milioane de euro

Fosta soţie a lui Gigi Neţoiu deţine mai multe firme, printre care Vincon şi Meda. Luchi Georgescu are, potrivit revistei Capital, 46 de milioane de euro, în timp ce topul Forbes anunţă o avere de doar 26 de milioane de euro.

Mihaela Nicola, 25 de milioane de euro

Nu este un nume foarte cunoscut publicului, însă şi Mihaela Nicola se regăseşte printre cele mai de succes femei din România. Ea este CEO al celui mai mare holding independent de comunicare, The Group, iar averea i se ridică, potrivit topului Capital, la 25 de milioane de euro. Revista Forbes notează că Mihaela Constantinescu are o avere de 48 de milioane de euro.