România mondenă: Top 5 vedete sexy care s-au cuplat cu milionari

23 Iulie 2012
Dragostea nu ţine cont de vârstă şi de sex, iar frumoasele din showbiz-ul autohton par a se ghida după această zicală. După cum pare la prima vedere, singurul aspect care contează pentru vedetele din România este partea financiară.

1. Ileana Lazariuc şi Ţiriac jr.

Cei doi formează un cuplu de aproximativ 10 ani şi sunt căsătoriţi din anul 2009. Cu toate că este fiul unuia dintre cei mai bogaţi români, Ion Ţiriac Jr. a avut parte de o nuntă obişnuită, la o biserică din Bărăgan.

Deşi au avut o relaţie zbuciumată, marcată de certuri şi împăcări repetate, Ileana Lazariuc şi Ţiriac junior au împreună doi copii şi trăiesc fericiţi la Monte Carlo.

2. Monica Bârlădeanu şi Bobby Păunescu

Au recunoscut abia în anul 2004 că formează un cuplu, dar gurile rele spun că Monica Bârlădeanu şi Bobby Păunescu erau iubiţi încă din anul 2001. Au lucrat împreună la B1 TV, acolo unde Monica şi-a negociat personal salariul chiar cu Bobby, care era manager general. Mai mult, ea a jucat şi în rolul principal al filmului „Francesca“, regizat tot de Bobby Păunescu.

Cei doi au spus că îşi doresc copii, dar la momentul potrivit, care depinde însă exclusiv de Monica.

3. Natalia Barbu şi Nicolae Sota

În vârstă de 33 de ani, cântăreaţa Natalia Barbu s-a căsătorit anul trecut cu milionarul Nicolae Sota, care este cu 26 de ani mai bătrân decât ea. Mai mult, cei doi au devenit şi părinţii unui băieţel.

Cu toate că gurile rele îi compară pe cei doi cu Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, Natalia şi Nicolae spun că se iubesc foarte mult şi că nu averea lui, de aproximativ 10 milioane de euro, îi ţine legaţi.

4. Raluca Sandu şi Remus Nica

Fiica lui Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, are, potrivit stl.ro, un nou iubit, în persoana milionarului Remus Nica. Potrivit sursei citate, cei doi nu se ascund de ochii lumii, fiind văzuţi împreună în cluburi şi cafenele.

Remus Nica a plecat din ţară în anul 1989 şi s-a stabilit în Franţa, acolo unde a ajuns directorul unui restaurant exclusivist. El s-a întors în România în anul 2008 şi a investit banii strânşi în Centrul Vechi al Capitalei.

5. Monica Irimia şi Shaun Taylor

Cunoscută ca Cheeky Monica, Monica Irimia, una dintre gemenele de la Cheeky Girls, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un britanic milionar. După numai câteva luni de relaţie, Shaun Taylor, care este moştenitorul unei firme de arhitectură din Londra, a cerut-o de nevastă pe Monica.

Potrivit ziarului Cancan, care a vorbit cu mama Monicăi, Shaun i-a oferit tinerei mai multe cadouri, printre care şi o maşină.