România mondenă: Top 5 vedete feminine care sunt pline de tatuaje

5 Iulie 2013
Ultima modă printre vedetele autohtone sunt tatuajele, de care divele au devenit dependente. Imediat ce îşi mai desenează ceva pe corp, celebrităţile apar din nou pe prima pagină a ziarelor, iar acest lucru le bucură pe acestea, deoarece le creşte notorietatea.

Ruby, campioană absolută

Cântăreaţa are peste 15 tatuaje, iar fiecare dintre ele are o poveste aparte. „Cel mai important este o inimă, pe care o am pe interiorul braţului şi pe care scrie «mamaia», de la bunica mea. Mai am tatuată o rândunică, pentru că eu acasă, la Medgidia, stau pe strada Rândunelelor. Apoi, mai am nişte flori de hibiscus, un 15 cu aripi, pe spate, şi două fundiţe, pe picioare“, a spus Ruby.

Simona Traşcă se ţine aproape de Ruby

Până în urmă cu doar câteva zile, Simona Traşcă, alias Pamela de România, avea pe corp doar 8 tatuaje. Vedeta s-a decis însă să-şi mai facă un desen pe corp, dar odată ajunsă la salon, ea şi-a dat seama că îi plac trei modele, aşa că şi le-a tatuat pe toate. „Mi-am dorit să-mi mai tatuez ceva cu o semnificaţie divină, dar între timp mi s-a făcut poftă şi am vrut mai multe“, a spus Simona.

Anamaria Prodan Reghecampf, peste 7 tatuaje

Vedetei îi plac foarte mult broscuţele, iar din această cauză şi-a tatuat pe corp nu mai puţin de 5 astfel de animăluţe. Pe lângă aceste tatuaje, Anamaria Prodan Reghecampf mai are desenat pe corp un cod de bare, un soare, dar şi numele lui Laurenţiu Reghecampf, soţul ei.

Sylvia are cinci tatuaje

Cântăreaţa şi-a făcut mai multe tatuaje, însă peste unul dintre ele a trebuit să-şi facă alt model. Este vorba despre cel din zona inghinală, unde îşi scrisese numele fostului ei soţ, Andrei de la trupa Alb-Negru.

„Am cinci tatuaje făcute în aproximativ cinci ani. Am unul pe laba piciorului, unul pe coaste, unul pe spate, unul pe încheietura mâinii stângi şi altul în zona inghinală“, a spus Sylvia. Ţinând cont că cel din zona inghinală a fost acoperit cu un alt tatuaj, putem spune că vedeta şi-a însemnat corpul de şase ori.

Antonia s-a tatuat ca să marcheze despărţirea de soţul ei

O altă vedetă care are pe corp cinci tatuaje este Antonia. „Pe mâna dreaptă am o fundiţă, pe stânga ochiul meu cu nişte petale şi o lacrimă. Mă reprezintă, pentru că sunt o fire sensibilă. Pe piciorul stâng, jos, numele Mayei, iar pe dreptul o notă muzicală pe care am făcut-o împreună cu Inna, în Mexic“, a spus cântăreaţa. Cel mai recent tatuaj şi l-a făcut după ce a anunţat că se desparte de soţul ei, Vincenzo Castellano.