România mondenă: Top 5 tătici care sunt foarte grijulii cu copiii lor

16 Iulie 2013
Despre majoritatea vedetelor se spune că sunt foarte ocupate şi că nu au timp şi pentru viaţa de familie, pe primul loc în topul priorităţilor fiind întotdeauna cariera. Există însă şi unele celebrităţi care îşi fac timp pentru copii şi le acordă acestora toată atenţia lor.

Pepe, mândru de fetiţa lui

După ce a divorţat de Oana Zăvoranu, Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, alături de care are o fetiţă în vârstă de nouă luni, pe nume Maria. De când a devenit tătic, cântăreţul s-a schimbat radical. Pepe postează mereu fotografii pe internet prin intermediul cărora vrea să le arate tuturor ce tătic grijuliu este el.

Horia Brenciu, la plajă cu fetiţa lui

Alice Dumitrescu, iubita lui Horia Brenciu, i-a îndeplinit artistului cea mai mare dorinţă: i-a dăruit un copil. De când a venit pe lume Mina, care are doar opt luni de zile, Horia are mai mult timp pentru familia lui.

Mircea Radu are un băiat frumos ca el

În urmă cu două luni, Mircea Radu a devenit tăticul unui băieţel, pe nume Tudor. „Băiatul meu este frumos. Seamnănă cu mine“, spunea vedeta imediat după ce devenea părinte. Recent, Mircea Radu a afirmat că bebeluşul este cuminte şi mănâncă din trei în trei ore.

Marcel Pavel este la cel de-al treilea copil

Marcel Pavel a devenit, la începutul acestei luni, tatăl unei fetiţe care se numeşte Iuvenalia. Cântăreţul în vârstă de 53 de ani mai are doi băieţi, dar acum, odată cu venirea pe lume a primei lui fetiţe, trăieşte intens bucuria de a-şi ţine în braţe copilul.

Adi Sînă se implică în creşterea băieţelului

Cântăreţul a devenit în urmă cu un an tatăl lui Noah, un băieţel care este o binecuvântare pentru artist. Adi Sînă a afirmat în mai multe interviuri că meseria de tătic este mai uşoară decât cea de artist şi că se implică foarte mult în creşterea copilului.