România mondenă: Top 5 imagini cu vedete nemachiate. Vezi cum arată!

21 Ianuarie 2013
O nouă modă lansată la Hollywood s-a răspândit rapid în toată lumea şi a ajuns până în România. Vedetele, pentru a se apropia mai mult de fani şi a arăta că sunt persoane normale, au început să se fotografieze fără machiaj. Aşa se face că dive precum Delia Matache, Andra Măruţă şi Adelina Pestriţu şi-au umplut paginile de Facebook cu imagini în care apar nefardate.

Andra, naturală în Dubai

Sărbătorile de iarnă i-au prins pe Andra şi Cătălin Măruţă în Dubai, însă cei doi s-au întors separat în ţară. Dacă prezentatorul de la „Happy Hour“ a fost nevoit să vină în România, pentru a reîncepe emisiunea, Andra nu a avut nimic planificat în program şi a mai rămas în Dubai.

Rămasă singură, Andra s-a fotografiat nemachiată şi a postat fotografia pe Facebook.

Delia s-a fotografiat nemachiată în Filipine

Delia Matache a petrecut în această iarnă o vacanţă de vis, distrându-se în Dubai, Singapore şi Filipine, Bali şi Malaysia. Pentru a le demonstra fanilor că nu i-a uitat, vedeta a postat pe Facebook o poză realizată pe plaja din Palawan, Filipine, în care Delia apare, după cum spune chiar ea, „pe natural“.

Elena Gheorghe este de nerecunoscut

Fosta solistă a trupei Mandinga şi-a şocat fanii atunci când a postat pe Facebook o fotografie cu ea nemachiată. Unii fani au spus că femeia din poză nu seamănă deloc cu Elena Gheorghe pe care au văzut-o la televizor, iar alţii au comparat-o cu Lady Gaga.

Adelina Pestriţu s-a fotografiat înainte de culcare

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu încearcă să fie foarte discretă cu viaţa ei personală, însă mai are şi câteva „scăpări“. Pentru a le demonstra tuturor că arată la fel de bine şi machiată şi nemachiată, Adelina Pestriţu a postat pe Facebook o fotografie în care era nemachiată şi se pregătea de culcare.

Dana Rogoz, nemachiată în Cambodgia

„Abramburica“ a postat pe blogul personal mai multe fotografii din Cambogdia, surprinse pe cea mai frumoasă plajă pe care a văzut-o până acum în viaţa ei, aşa cum a precizat vedeta TV. În imagini, Dana Rogoz apărea în costum de baie şi nemachiată.