România mondenă: Top 5 burlaci pe care nici cele mai sexy femei nu i-au îmblânzit

30 Martie 2012

Se ştie că bărbaţii nu sunt nerăbdători să ajungă în faţa altarului. Însă, atunci când sunt faimoşi, cu bani şi înconjuraţi de femei frumoase, burlacii mondeni preferă să amâne însurătoarea pentru cât mai mult timp.

1. Dan Bittman nu mai vrea nuntă după 20 de ani de relaţie

Solistul trupei Holograf este de mult timp în atenţia fetelor singure. Chiar dacă are o relaţie de 20 de ani cu Liliana Ştefan, cu care a şi făcut trei băieţi frumoşi, Dan Bittman e de părere că o nuntă nu-şi mai are sensul în acest moment. La viaţa lui, Bittman s-a iubit cu mai multe femei celebre, printre care şi Mihaela Rădulescu, dar niciuna dintre ele nu l-a convins să meargă la altar. 

2. Tudor Chirilă o vrea pe Andreea, dar nu pentru totdeauna

Relaţia dintre Tudor Chirilă şi Andreea Raicu este renumită în lumea mondenă. Timp de şase ani, cei doi s-au iubit, s-au certat, s-au împăcat de mai multe ori, dar niciodată nu s-a finalizat cu "acte semnate". Andreea şi-a dorit foarte mult un copil şi o familie, însă Tudor nu a avut aceleaşi dorinţe ca şi vedetea TV. De aici şi până la despărţire nu a fost decât un pas.

3. Ciprian Marica, fără Ilinca Vandici

Ciprian Marica şi Ilinca Vandici au avut o relaţie mai bine de doi ani. În tot acest timp, viaţa celor doi a fost presărată cu bune şi cu rele (unele cu numele de Bianca Drăguşanu). Însă, în momentul despărţirii, Ilinca spunea: "Sentimentele nu pot muri peste noapte. Viaţa merge înainte şi cred cu tărie că, dacă e scris să fim împreună, aşa se va întâmpla." Cu alte cuvinte... "speranţa moare ultima".

4. Adi Cristea, nici Bianca nu-l poate opri

Trei ani a durat relaţia dintre Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu, iar planurile de nuntă nu au lipsit în această perioadă. Inelul de logodnă, verighete pe care le purtau amândoi, în numele dragostei, chiar şi o petrecere de logodnă...însă fără finalizare. Chiar dacă toţi prietenii cuplului se aşteptau să îi vadă căsătoriţi, lucrurile s-au schimbat în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi au pus punct relaţiei, până la următoarea împăcare.

5. Dan Chişu, bărbatul cu multe iubite celebre

Dan Chişu este, fără îndoială, unul dintre cei mai celebri burlaci din România. După o scurtă căsătorie cu o persoană care nu făcea parte din lumea artistică, mariaj care s-a şi încheiat înainte de 1989, Dan Chisu a avut o relaţie de lungă durată cu Manuela Harabor. După Manuela, Dan s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu, o necunoscută în acea perioadă. Relaţia Mihaelei cu Dan Chişu a durat patru ani, dar, până la urmă, cei doi s-au despărţit înainte de a ajunge în faţa altarului.