România mondenă: Top 5 biserici şi mânăstiri preferate de vedete. Află de ce!

14 Aprilie 2012

De Paşte, persoanele publice uită de viaţa mondenă şi de petreceri şi merg la biserică. Fie că aleg lăcaşuri din Bucureşti sau din ţară, cântăreţi, actori sau politicieni merg să se roage şi să se reculeagă. 

Mânăstirea Ghighiu, de lângă Ploieşti

La Mânăstirea Ghighiu, de lângă Ploieşti, merg foarte multe vedete. Iulia Vântur, Cătălin Botezatu, Pepe, Oana Zăvoranu, Gică Hagi sunt doar câţiva dintre cei care se roagă, în acest lăcaş. Şi politicienii sunt văzuţi în această mânăstire. Ion Iliescu şi Adrian Năstase sunt atraşi de Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni.

Biserica Domniţa Bălaşa, preferata vedetelor

În biserica Domniţa Bălaşa, din Bucureşti, multe vedete au ales să se cunune ori să-şi boteze copiii. Printre acestea s-au aflat creatorul de modă Mihai Albu şi soţia sa, Iulia, care şi-au creştinat fetiţa, pe Mikaela, dar şi Mihai Petre, vedeta de la „Românii au talent”, care s-a cununat cu dansatoarea Elvira Duda. Aici au ales să fie cununaţi şi cântăreaţa Minodora cu partenerul ei, Nick de la N&D cu iubita sa, tenismanul Gabriel Trifu cu vedeta tv Catrinel Sandu, care şi-au botezat aici şi fetiţa, pe Maria Sara. 

Biserica Sfântul Spiridon Vechi

La Biserica Sfântul Spiridon Vechi, credincioşii se roagă la icoana făcătoare de minuni. Aici au venit mai multe vedete să se roage pentru a rămâne însărcinate. Nadia Comăneci, Andreea Marin, Iuliana Marciuc s-au rugat în acest lăcaş pentru a deveni mame.

Mânăstirea Sihăstrie, din Neamţ

Mânăstirea Sihăstria, din Neamţ, este locul de suflet al Andreei Raicu. Vedeta Prima TV merge des la această mânăstire pentru a se întâlni cu duhovnicul ei, părintele Ciprian, unul dintre cei mai renumiţi preoţi din zonă. Mânăstirea Sihăstria este una dintre cele mai tradiţionaliste şi mai severe din ţară, unde rânduielile se ţin după vechile canoane mănăstireşti.

Mânăstirea Radu Vodă, din Bucureşti

La Mânăstirea Radu Vodă, supranumită şi Mânăstirea vedetelor, fostul premier Adrian Năstase şi soţia sa, Dana, au sărbătorit 25 de ani de căsnicie. Cuplul Năstase şi-a dorit să celebreze acest moment special din viaţa lor, într-un loc deosebit, de aceea au ales acest lăcaş. Printre vedetele care se mai duc să se roage la Mânăstirea Radu Vodă se numără şi cântăreaţa Lavinia, modelul Alina Puşcău, Anca Badiu şi Alina Plugaru.