România mondenă: Top 10 cel mai bine plătiţi cântăreţi. Vezi care sunt!

25 Iunie 2012

Industria muzicală este una profitabilă. Şi, chiar dacă la noi în ţară încă mai este criză, artiştii români nu se pot plânge. Concertele sunt în număr tot mai mare, mai ales că a venit vara, iar tarifele cântăreţilor nu s-au micşorat din cauza recesiunii.

 

Dan Bălan, cel mai scump artist

Dan Bălan este cel mai scump artist român. Cântăreţul cere pentru un concert 15.000 de euro. Preţul diferă în funcţie de tipul evenimentului, dar şi de durata prestaţiei. Însă, Dan Bălan nu ia mai puţin de 6.000 de euro pentru un show.

Ştefan Bănică, un artist cu vechime

Ştefan Bănică este un artist cu vechime. Concertele lui sunt renumite şi reuşeşte să strângă sute de fani. Pentru presaţiile sale, artistul cere 10.000 de euro şi nu cântă pe mai puţin de 7.000. Trebuie să precizăm că Bănică are şi formaţie, iar cheltuielile de cazare şi masă îi revin organizatorului.

Horia Brenciu ştie să facă spectacol

Horia Brenciu este un artist complet. Ştie să facă spectacol şi reuşeşte să ridice sala în picioare ori de câte ori cântă. Brenciu cântă alături de o formaţie şi cere 10.000 de euro pentru un spectacol de maximum 60 de minute. De asemenea, costurile pentru cazare şi masă sunt suportate de organizator.

Loredana o artistă completă

Loredana face parte din generaţia artiştilor cu vechime. Cântăreaţa cere 10.000 de euro pentru un spectacol. Preţul se negociază în funcţie de eveniment, dar şi în funcţie de durata prestaţiei.

Voltaj, o trupă iubită de tineri

Voltaj este o trupă foarte îndrăgită de tineri, dar şi apreciată pentru prestaţiile sale live. Voltaj cere 8.000 de euro pentru un concert, însă preţul poate fi negociat.

Inna, succes internaţional

Inna este o cântăreaţa tânără, care în ultimii ani a fost foarte apreciată, mai ales în străinătate. Inna cere 8.000 de euro pentru un spectacol, dar se poate ajunge şi la 3.000 de euro dacă vorbim de o petrecere privată.

Vama, trupă rock

Vama este o trupă rock iubită de fanii acestui gen de muzică. Un spectacol se plăteşte cu 7.000 de euro şi se poate negocia până la 4.000, în funcţie de durată şi tipul de concert.

Alexandra Stan, la început de drum

Alexandra Stan nu s-a lansat de foarte mult timp pe piaţa muzicală, însă piesele ei au avut un mare succes, atât în ţară cât şi în străinătate. Alexandra cântă pentru 7.000 de euro. Însă, preţul se poate negocia.

Smiley, un artist îndrăgit

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din generaţia tânără. Căntăreţul cere 4.000 de euro pentru un spectacol, însă preţul variază în funcţie de tipul de spectacol.

Antonia, o cântăreaţă talentată şi o femeie frumoasă

Antonia este pe val. A reuşit să adune foarte mulţi fani, într-un timp foarte scurt. Artista cere 2.500 de euro pentru un spectacol.