România mondenă: Prieteni care și-au furat iubitele unul altuia. 5 cazuri celebre!

2 Iunie 2015
Relațiile din lumea mondenă sunt, pe cât de mediatizate, pe atât de ciudate. Nu de puține ori, bărbați cunoscuți din showbiz au ajuns să se iubească cu femei care au stat alăuri de cei mai buni prieteni ai lor.

Mutu i-a furat logodnica lui Sepsi

După ce s-a despărțit de Consuelo, Adrian Mutu nu a stat prea mult timp singur. El a ieșit la restaurant cu Sandra Bachici, logodnica lui Laszlo Sepsi, fotbalist care o ceruse de nevastă şi cu care trebuia să se căsătorească în această vară.

După cina romantică, Sandra l-a păsărit pe Sepsi pentru Mutu, cei doi fotbaliști fiind foști colegi la echipa națională.

Piți Jr. i-a furat iubita lui Yusuf

În anul 2013, între Alexandru Pițurcă și un afacerist turc, Yusuf, se legase o prietenie strânsă. Din păcate pentru cei doi, prietenia le-a fost stricată de Monica Orlanda. După ce aceasta s-a iubit cu Yusuf, a sărit în brațele lui Piți Jr., acesta fiind acuzat că i-a furat iubita prietenului său.

Ștefan Grigorie s-a iubit cu nevasta lui Claudiu Niculescu

Foști colegi la Universitatea Craiova și la Dinamo București, Ștefan Grigorie și Claudiu Niculescu au ajuns la cuțite din cauza soției celui de-al doilea fotbalist.

Din câte se pare, Ștefan și Claudiu erau foarte buni prieteni, însă soția lui Niculescu și Grigorie erau atât de apropiați încât Claudiu Niculescu a divorțat de soția lui.

Dan Petrescu, părăsit de soție pentru Radu Niculescu

Pe vremea când erau colegi la FC Național și la naționala româniei, Dan Petrescu și Radu Niculescu au ajuns să se certe din cauza Danei Petrescu, soția lui Dan Petrescu.

Radu Niculescu și Dana au început să se întâlnească încă de când femeia era căsătorită cu Dan Petrescu, pe care l-a și părăsit pentru Radu Niculescu.

Soția lui Boureanu a fugit cu nașul Vlădescu

Cristian Boureanu nu a avut deloc noroc în dragoste, fiind înșelat de aproape toate femeile care i-au trecut prin pat. Cel mai mediatizat caz a fost atunci când soția lui l-a părăsit pentru Sebastian Vlădescu, cel care le era naș.