România mondenă: Elena Băsescu, 4 poveşti de dragoste. Vezi cât a suferit!

31 August 2012
Mezina preşedintelui se căsătoreşte în acest weekend cu Bogdan Ionescu, un „crai de Dorobanţi“, aşa cum este el prezentat în paginile tabloidelor.

Elena Băsescu ştie că viitorul ei soţ a trecut prin mai multe poveşti de dragoste şi a reuşit să cucerească, de-a lungul timpului, mai multe vedete româneşti, însă şi Syda, aşa cum este poreclit viitorul soţ al Elenei, ştie că fata lui Traian Băsescu a avut mai multe iubiri.

Vă prezentăm în continuare cele mai cunoscute poveşti de dragoste ale Elenei Băsescu.

Radu Prunaru, iubitul-ziarist al Elenei

Prima relaţie a mezinei preşedintelui care a apărut în presa tabloidă a fost cea cu jurnalistul Radu Prunaru. Cei doi au format un cuplu între anii 2003 şi 2006, însă relaţia care părea că se va transforma într-o căsnicie de succes s-a terminat brusc.

Elena Băsescu şi Radu Prunaru au avut, în timpul relaţiei, mai multe dispute, din cauza lui Traian Băsescu. Gurile rele spun că preşedintele ţării a sfătuit-o pe fiica lui să se despartă de iubitul ei, deoarece nu doreşte un jurnalist în casă. Din această cauză cei doi îndrăgostiţi au rămas doar amici.

Viorel Hrebenciuc, duşmanul lui Traian, Andrei Hrebenciuc, iubitul Elenei

Elena Băsescu a reuşit până la urmă să treacă peste despărţirea de Radu, iar următorul tânăr care i-a căzut cu tronc a fost Andrei Hrebenciuc, nimeni altul decât fiul unuia dintre liderii PSD, Viorel Hrebenciuc.

Se pare că cei doi s-au despărţit tot la insistenţele lui Traian Băsescu, care nu îşi dorea ca fata lui să fie alături de băiatul unui duşman politic. Cu toate că EBA spunea despre Andrei că este un băiat bun, tot ea a precizat că el este şi foarte uşor de influenţat de către familia lui.

Ionuţ Daniel Gheorghe, un băiat din Drumul Taberei

După despărţirea de Hrebe Jr., Elena Băsescu a pus ochii pe Ionuţ Daniel Gheorghe, cunoscut ca Joe. Cei doi tineri s-au îndrăgostit, iar Joe, care locuia în Drumul Taberei, a fost prezentat de presa tabloidă ca fiind posibilul viitor ginere al lui Traian Băsescu.

Însă, nici această relaţie nu a fost pe placul preşedintelui, care a angajat oameni pentru a afla cine este cu adevărat Joe. Traian Băsescu a făcut acest lucru deoarece auzise că tânărul are mai multe afaceri dubioase şi chiar mai mult, este tatăl unei fetiţe.

După mai multe discuţii pe care le-a avut cu tatăl său, Elena Băsescu a înţeles că Joe nu este pe placul lui Traian Băsescu, aşa că au început să se vadă pe ascuns. Până la urmă, relaţia nu a mai rezistat, iar EBA s-a văzut nevoită să-l uite pe Joe.

Syda, viitor soţ de care s-a mai despărţit în trecut

După ce a avut trei iubiţi aproape traşi la indigo, Elena Băsescu a decis să facă o schimbare şi a început o relaţie cu Bogdan Ionescu, poreclit Syda, acesta fiind şi prenumele mamei sale.

Cu toate că povestea lor de dragoste pare una desprinsă din poveşti, cei doi locuind pentru o perioadă într-un apartament din Paris, EBA şi Syda au avut şi momente mai puţin plăcute.

Cei doi s-ar fi certat de mai multe ori, din cauza faptului că Bogdan Ionescu ar fi fost surprins de gât cu alte femei. Chiar şi aşa, Elena şi Bogdan spun acum că se înţeleg mai bine ca niciodată şi abia aşteaptă ziua de sâmbătă.