România mondenă. Cum au petrecut vedetele în minivacanţa de Paşti? 5 fotografii!

23 Aprilie 2014
Minivacanţa de Paşti a fost de bun augur pentru toată lumea, indiferent că vorbim despre oamenii de rând sau despre celebrităţi. Majoritatea vedetelor din România au decis să se relaxeze alături de familie, însă şi-au ţinut şi fanii la curent cu activitatea lor.

Teo Trandafir a stat alături de fetiţa ei

Pentru Teo Trandafir, Paștele a fost unul cu liniște în suflet, notează ziarul Click. Ea a sărbătorit Paștele în familie, alături de cei dragi. Prezentatoarea de la Kanal D a luat lumină alături de fiica ei Maia, în vârstă de 10 ani.

Diana Dumitrescu s-a fotografiat la malul mării

Diana Dumitrescu, protagonista din “Regina”, telenovela care ajunge la final duminică, 27 aprilie, de la ora 20.30, la Acasă TV şi prezentatoarea emisiunii “De suflet” de la Pro Tv Internaţional, a petrecut Paştele la malul mării.

“Am plecat la Constanţa încă de joi şi m-am simţit minunat ca de fiecare dată acasă. Ne-am strâns cu toţii, am avut parte de vreme bună şi am ieşit la plimbare pe plajă, am făcut castele de nisip.
Am intrat în bucătărie lângă mama, am tras cu ochiul la prepararea drobului. Nu am făcut tradiţionalul cozonac, în schimb am făcut cupcakes şi s-a bucurat foarte mult nepoţica mea de 1 an şi jumătate. Am mâncat mult, cred că m-am îngrăşat vreo 2 kilograme, aşa că săptămâna aceasta voi lua măsuri şi voi merge peste tot doar cu bicicleta”
, a spus Diana Dumitrescu.

Cristina Spătar a stat în studio chiar și în Vinerea Mare

De Paște, Cristina Spătar a uitat de orice dietă și a dat frâu liber poftelor culinare. Toate preparatele tradiționale din care vedeta a gustat au fost făcute în colaborare cu soacra ei. Cea mai grea misiune a fost coacerea cozonacilor, pentru că mirosul lor parfumat i-a adus aminte de copilărie și de clipele frumoase petrecute alături de mama ei.

“Nu exista an fără ca mama să nu ne răsfețe cu bunătăți de Paște, dar și cu hăinuțe noi. Sunt cele mai dragi amintiri din vremea copilăriei. Anul acesta am făcut Paștele acasă, cu familia soțului meu și cu alte câteva persoane apropiate. Nu am mai ținut cont de kilograme, am vrut să mă răsfăț. De săptămâna viitoare voi lua măsuri ca să scap repede de surplus”, a spus Cristina Spătar, care nu a neglijat nici cariera artistică, stând în studio până în Vinerea Mare.

Simona Gherghe a petrecut Paştele în Barcelona

Prezentatoarea de la Antena 1 a petrecut Sărbătorile Pascale departe de ţară, în Spania, alături de iubitul ei, Răzvan. Vedeta a mers şi la un meci de fotbal, al echipei FC Barcelona. Simona Gherghe s-a echipat ca un microbist adevărat, cu o şapcă ce poartă însemnele echipei preferate.

Vedeta a postat pe Facebook mai multe fotografii din escapada ei. „Barcelona, o minivacanţă cu Gaudi, Messi, vreme capricioasă, tapas, sangria“, a scris aceasta pe contul ei de pe celebra reţea de socializare.

Anna Lesko a rămas aproape de băieţelul ei

După ce a născut, artista a început să posteze pe Facebook foarte multe poze cu băieţelul ei. De Paşti, Anna Lesko şi-a anunţat fanii prin intermediul reţelei de socializare că va petrece alături de fiul ei.

„Sănătate, bucurie şi linişte în suflet, dragii mei! Ţin să vă mulţumesc pentru urări şi gândurile frumoase pe care mi le aşterneţi în cuvinte în fiecare zi! Sunt atât de fericită lângă Adam“, a scris vedeta pe Facebook.